[...] - https://www.sfd.pl/art/Suplementy-c2/ Cała skarbnica wiedzy i wszystko co najważniejsze w danym zakresie. 2. Warto przeanalizować swój system żywienia, który jest podstawą przy redukcji tkanki tłuszczowej, wrzuć swoją dietę do działu https://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie_i_Odchudzanie-f10.html i poczekaj na odpowiedzi [...]
Cześć! Jesteś nastolatkiem, w okresie potężnego wzrostu organizmu. Trening, który wykonujesz, choć przez Ciebie nie opisany na pewno pomaga w poprawnym rozwoju. Jesteś przed lub w trakcie rozwoju hormonalnego gdy Twój organizm zacznie produkować bardzo dużo hormonów i wzrost będzie jeszcze większy. Pamiętaj, też że Twój rozwój jest również zależny [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Po trzech miesiącach początkujący nie powinien notować stagnacji. Coś musi być nie tak z Twoim planem żywienia bądź schematem treningowym. Wypełnij pełną ankietę działu.
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] ktoś chce stosować keto epizodycznie to nie tylko nie schudnie (bo po wyjściu się zaleje i tak, efekt końcowy ocenia się długo po, nie w trakcie), ale wprowadzi do swojego żywienia szkodliwe nawyki, pomijając już kwestie zdrowotne. Ja nie pisałem, że to wymysł ostatnich lat. Tylko co kilka lat nawracającą moda, obecnie przeżywa kolejną młodość. [...]
[...] stosuję żywienie w trakcie długiego wysiłku dopiero w momencie gdy wysiłek przekracza 2 godziny. W momencie gdy ten wysiłek jest krótszy, zalecałbym stosowanie odpowiedniego żywienia przed i po wysiłkiem oraz stosowanie odpowiednich napojów nawadniających, na przykład - https://sklep.sfd.pl/ALLNUTRITION_Isotonic-opis41120.html, które dostarczą [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Cześć! Po redukcji warto by było wskoczyć na swoje zero kaloryczne na tydzień dwa. Tutaj znajdziesz wzór który pomoże Ci to obliczyć -> http://www.sfd.pl/-t276436.html .
Cześć! Na samym początku powinieneś sprawdzić jakie jest Twoje "0 kaloryczne", czyli ilość kalorii jakiej potrzebujesz by funkcjonować i nie zyskiwać ani nie przybierać na masie biorąc pod uwagę całą Twoją aktywność. Możesz obliczyć, to na kalkulatorze tutaj:
[...] się do tej pory wykonywało, aby nasz trening był lepszy, bardziej zindywidualizowany, efektywniejszy, większa świadomość w zakresie funkcjonowania Twojego ciała i świadomego żywienia. Zły trening to też bardzo szerokie pojęcie bo możesz źle wykonywać technicznie ćwiczenia siłowe, kiepsko mieć rozpisany plan treningowy w odniesieniu do Twojej [...]
kupuj najtanszy monohydrat kreatyny. stosuj sobie calorocznie 3-5g dziennie o dowolnej porze. czy przytyjesz? to juz zalezy przede wszystkim od Twojego zywienia, jednak kreatyna wiaze wode w organizmie stad moze wystapic taki efekt w postaci delikatnego przybrania na masie.
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] kaloryczne, poznać podstawowe pojęcia https://www.sfd.pl/Zapotrzebowanie_kaloryczne__jak_je_wyliczy%C4%87-t276436.html 4. Wrzucić ułożoną przez siebie dietę lub swój system żywienia do w/w działu (Odżywianie...) , oczekiwać pomocy doświadczonych ekspertów. Zastosować się do ich porad, poprawić dietę. 5. Skonsultować swój system treningowy, w [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]