[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] masa prawidłowa, bo przy wzroście 167,5 miałam masę 55,7, ale mi wyszedł niedobór tkanki tłuszczowej. Nie jakiś bardzo duży, ale tak z 1,5%, więc liczę, że jak przytyłam do tych 57,1kg to mam teraz w normie I ogólnie zasady zdrowego żywienia znam, tylko nie zawsze mam jak to realizować, bo są dni, gdy od 8-20 jestem na uczelni i obiad jem po 20
[...] mi wyszedł niedobór tkanki tłuszczowej. Nie jakiś bardzo duży, ale tak z 1,5%, więc liczę, że jak przytyłam do tych 57,1kg to mam teraz w normie I ogólnie zasady zdrowego żywienia znam, tylko nie zawsze mam jak to realizować, bo są dni, gdy od 8-20 jestem na uczelni i obiad jem po 20 Nie wierz w te analizy, cos ty, bylas troche bardziej [...]
Wyglądasz szczupło, jak idzie Ci masa w tłuszcz, to masz źle dobrany temat żywienia i tu leży problem. Może wydaje Ci się, że ciężko trenujesz, a nie trenujesz tak ciężko jak powinieneś aby jeść tyle ile jesz.
1. Możesz dokładać z serii na serię. 2. Możesz zamieniać, aczkolwiek martwy ciąg to niekwestionowany król ćwiczeń. 3. Suplementacja jest zależna od Twojego sposobu żywienia.
Kiedys trenowałem i bylem dobrych rozmiarów-po latach wiele zapomniałem, zmienil sie też tryb zycia i ogolna wiedza na temat zywienia, żyjemy w czasach gdzie na sklepowych półkach prawiec wszystko to syf, postawiłem na zdrowie, nie przetworzone jedzenie, zero mięsa, dużo warzyw strączkow. Trening jak trening, nie jest tak istotny, mozna w ogóle [...]
[...] - musisz ją ułożyć i skonsultować. Bez dobrej miski zapomnij o świetnych efektach redukcji, nawet z użyciem mocniejszej "suplementacji". Tutaj sporo dobrej lektury, odnośnie żywienia i także treningu -> https://www.sfd.pl/art/Odchudzanie-c11/ Odnośnie samego zestawu redukcyjnego, jestem podobnego zdania jak chłopaki, że na tym etapie to [...]
[...] lub domięśniowo podawanymi estrami testosteronu. Wykrywalność wynosi ok 1 rok. W medycynie dekanian nandrolonu stosowany jest jako dodatek do leczenia dietetycznego bądź żywienia pozajelitowego w celach terapeutycznych w stanach niedoboru białka m.in. w przewlekłych wyniszczających chorobach po ciężkich urazach i operacjach, ze względu na [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] jakie mamy. U Ciebie mięśni jest niewiele. Dlatego też ich proporcje w stosunku do tkanki tłuszczowej są dość niekorzystne. Raczej nie aż 20 procent. Być może trochę mniej. Myślę, że jakiego celu byś na tę chwilę nie obrał, to wyniki powinny być zadowalające. Oczywiście o ile będziesz się trzymał podstawowych zasad żywienia i treningu siłowego.
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
Cześć! Zapewne jesteś osobą szczupłą ze względu na fakt, że nie spożywasz odpowiedniej ilości kalorii jaką potrzebujesz. Zrób eksperyment i sprawdź jak dużo kalorii spożywasz w ciągu dnia - możesz skorzystać z dziennika dietetycznego na potreningu.pl - https://potreningu.pl/kalkulatory/kalorie Dodatkowo zapewne powodem może być fakt, że możesz [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] się na temat diety, treningu, regeneracji itd. wszystko to jest bardzo ważne i istotne, w procesie redukcji tkanki tłuszczowej. Dlatego jeśli coś u Ciebie kuleje w systemie żywienia lub treningu, to polecam zajrzeć po pomoc do naszych działów specjalistyczny: https://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie_i_Odchudzanie-f10.html [...]
Cześć! Jeżeli zdjęcie jest aktualne, to spokojnie możesz rozpocząć budowanie masy. Masz odpowiednio niski poziom tłuszczowy aby rozpocząć ją budować. Pamiętaj o obliczeniu odpowiedniego makro, tutaj masz wzór -> http://www.sfd.pl/-t276436.html
Nie rób redukcji na keto po prostu, to nie jest żadna cudowna metoda, a moda, promowana przez osoby bez wykształcenia, które widzą w tym drugie dno i zdaje się bazują na fałszywej insulinowej hipotezie otyłości, bo co byś nie zrobił po wyjściu z niej i tak się zalejesz, jeśli chcesz odwrócić żywienie do góry nogami. Jeśli koniecznie musi być keto, [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] 2-2,5g na kg masy ciała. 1g białka to 4 kcal. Źródłami białka są: mięsa/podroby/ryby/jaja/twarogi/sery/odżywki białkowe. Tłuszcze powinny stanowić 30% kaloryczności Twojego żywienia. Stanowią one podstawę w budowie gospodarki hormonalnej. 1g tłuszczu to 9kcal. Źródłami tłuszczu są: [...]
[...] treningi . Prawda jest taka że jak człowiek ogarnie odpowiednie odzywianie ( energia z paliwa ) do tego zacznie wykonywac prawidłowe plany treningowe to finalnie notuje się same plusy i znaczną poprawe siły oraz wydajności w pracy fizycznej i człowiek pomimo cięzkiej pracy czuje się lepiej niż przed okresem jak nie pilnował żywienia i aktywności