Dzień 36 i 37 DNT Miska- nieliczona, ale prawie (biała kiełba, majonez i ciasto francuskie, w które była zawinięta pierś) czysta ;-) Głównie białko i tłuszcze królowały. I nie będę ukrywać, że się jakoś ograniczałam %-) ale bez przesady of kors ;-) Jutro nie wiem jeszcze jak będzie z miską, bo zakręcony dzień mnie czeka, ale siłka będzie.
no to 2 tysia kcal jest dobre dla Ciebie Co racja to racja :P wk oncu zajela sie tym osoba ktora sie zna P:) Ja przerabiam 5xtyg po 12 godzin w pizzeri pizze/ciasto.maka 25 kg plus silka 3xtyg;) i styka:D
ciasto drozdzowe, na dol sos z pelatti oregano bazyl soli pieprzu ziolowego, na to grillowane salami-->plasterek grill boczku---> grillowana paryka i cebula-->wolowina-->ser-->kapary http://fotoo.pl//out.php?i=723459_imag0072.jpg haha mowia, ze dzieciakowi podczas komunii wypadl oplatek z pyska, to ksiadz go strzelil w pape przy calym kosciele, [...]
A tu fota, zapomniałem posmarować białkiem i zrobiłem to w trakcie pieczenie, dlatego wygląda tak, a nie inaczej. Najważniejsze, że w smaku kozak, a ciasto zaj**iste: postimg.org/image/qntxr00sf/ Zmieniony przez - Experience w dniu 2014-02-14 16:30:58
zebra to takie ciasto. ubite zoltka z bialkami z olejem, cukrem. Mase dzielisz na 2 czescie, do 1 dodajesz kakakao:D i wylewasz na pzremian, warstwa biala, warstwa ciemna, warstwa biala , warstwa ciemna itd
Klasyczna kawa z mlekiem 8.50 , reszta tak jak latte po 11.0 u nas, ale to promenada. Tak samo niektorzy z ciastami robia promocje, byleby klientowi wepchac, ciasto gratis,kawa gratis, a prawda jest taka ze sie wtedy nie zarabia. My mamy ciacha wlasnej roboty ,sa drozsze i jest git. Dwa sezony sama nawet pieklam ;-)
Pierwszy raz ją robiłem z pół roku temu, w smaku bardzo fajna mimo, że ciasto nie chrupie. Fajna na LC bo wegle tylko i wylacznie z niewielkiej ilosci płatków owsianych.
[...] w pokojowej temperaturze być muszą( drożdże niekoniecznie), ale mleko, czy jajka tak. 2.Mąka przesiana przez sitko 3. Dobrze zrobiony zaczyn, nie można go przesłodzić, bo nie wyrośnie 4. Rozpuszczone masło nie może być za gorące! 5. Najważniejsze: ciasto wyrabiam ok 15 jak nie 20 min! Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-23 19:17:45