SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Spam - Tu Panowie gotują dla Pań :-D

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 116010

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
tak lodzian, na podstawie mojego zakadu, gdzie na dobe zuzywa sie ok 150-200( przy okresie swiatecznym nawet 400 kg majonezu) wiem ze to są mało wierne liczby, ale tak jest. jezeli pracowawca moze kupic 8-9 patel ch...majonezo za np 15zl za 5 kg, a nie hellmansa 5 kg za 40 czy 50 to wybiera opcje nr 1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
kupuja testowe od firm tez, ktore sa poddawanebadaniom mikrobiologicznym, jak sie sprzwdza to zmieniaja dostawce i koszt takigo 5 kg pudla zaniza sieo kolejne 30%40%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ja swoje w gastro tez przepracowalam, tylko ze ja w kawiarni Ale u nas takich walkow sie nie robilo. Wszystko bylo czysto,jakosc produktow dobra, bo niestety ale na choojowym mleku np. dobrego cappucino sie nie zrobi, tak samo z zarciem, tych co sie nie znaja sie oszuka, ale jak juz ktos ma jakies pojecie o jedzeniu/gotowaniu to sie zorientuje. Ja np. nieznosze sosow do pizzy z tych takich majonezow no ohydztwo do potegi !

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6302 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18029
Sos do pizzy jest pycha na własnym majonezie

To co dziś niemożliwe, kiedyś będzie tylko rozgrzewką.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Malin, ale kawiarnie stawiaja na jakosc i zalezy im na dobrze klienta. Jak Lodzianin skasuje pewien post to CI powiem jak wyglada sytuacja u mnie w zakladzie jesli chodzi o jakos produktow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
dawaj moge skasowac jak powiesz kiedy

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Fakt, u nas to wyglada tak, ze wolimy miesc mniej porzadnych klientow niz mase gownianych za przeproszeniem

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132171 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460727
Tak jest klient w krawacie jest mniej awanturujący się

Wiadomo że jak kawusia z 10 zeta to taki dresik jakiegoś szita sobie za 4 gdzieś wybierze, ceny orientacyjne bo nie wiem po ile kawa teraz chodzi.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 95108 Napisanych postów 365284 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1671444
ja ci tu pokasuje

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Klasyczna kawa z mlekiem 8.50 , reszta tak jak latte po 11.0 u nas, ale to promenada. Tak samo niektorzy z ciastami robia promocje, byleby klientowi wepchac, ciasto gratis,kawa gratis, a prawda jest taka ze sie wtedy nie zarabia. My mamy ciacha wlasnej roboty ,sa drozsze i jest git. Dwa sezony sama nawet pieklam

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Chleb mieszany z prażonymi ziarnami słonecznika na zakwasie

Następny temat

[art.]Pieczenia ciąg dalszy, czas na mięsko!

forma lato