SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

ciasto

  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    No ja zamowilem tylko wanilie bo nie mieli nic innego na skladzie ;/ A w sumie to sie na to rafaello czailem bo sama nazwa zacheca :-D no ale niestety... 10.05.2017 - Klatka + brzuch Trening: 1. Rozpietki 4s 3-0-1-0 14/18/18/18kg 2. Wyciskanie na skosie górnym 5s 8p 60/70/75/80/80 3. Rozpietki girondy 4s 3-0-1-0 18kg 4. Wyciskanie sztangielek [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-10 21:19:33 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    15.05.2017 - Plecy Trening: Wf w pracy, 30min ciezka rozgrzewka, trening obwodowy z wykorzystaniem wlasnego ciala - zajazd Plecy: 1. Sciąganie drążka szerokim nachwytem 5s 15,12,10, 10, 10 - 3-0-1-1 50-60 kg 2. Wiosłowanie podchwytem 4x8p +1x15p 60/70/80/90/60 3. Przyciąganie sznurem wyciągu poziomego do górnej części mięsni brzucha 4s 10p - [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-16 20:39:38 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    22.05.2017 - DNT Dieta: 1. Omlet warzywny z kurczakiem 2. Kura z ryzem, fasolka szparagowa, brokulem i oliwa 3. Kura z kasza gryczana, fasolka szparagowa i oliwa 4. Kura w musztardzie z kuskusem, fasolka szparagowa i oliwa 5. Omlet brokulowy z kurczakiem i mozarella, budyn ze skrobi z platkami kukurydzianymi 6. Ciasto fasolowo-gryczane z [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-22 21:03:29 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    23.05.2017 - Plecy Trening: 1. Podciaganie szeroko 4s max (14/12/8/5) 2. Wiosłowanie podchwytem 5x 8p 60/70/80/90/95kg 3. Wioslowanie hantla jednoracz 3s 14-12p 40kg 4. Sciaganie uchwytow w bramie siedzac na ziemi (nie mam pojecia jak to cwiczenie sie nazywa) 3s 5. Sciaganie drazku wyciagu gornego podchwytem 3s 15 pow 3-0-1-1 6. Rackpull 3s [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-05-24 21:58:19 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    [...] wziac paska, wiec po 20 km powrot do domu, znowu do Klodzka, przez co wyrobilismy sie na styk :P. Slub, wesele, impreza. Co tu sie rozpisywac, dieta jak to na weselu, obiad, ciasto, wodka, zimne przekaski, znowu wodka... %-). Pobawili sie i wrocili do hotelu. 24.06.2017 -DNT Mialy byc poprawiny, ale moja miala maly zgon, przez co tak na prawde [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-06-26 17:46:46 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Da_Riusz - przygotowanie na sezon 2018

    Post
    Przygotowanie do zawodów

    12.09.2017 - Deload - Dzien 3 - DNT Dieta: 1. Jajecznica z szynka konserwowa 2. 50g kaszy bulgur, 2 kotlety z chudej wieprzowiny 3. 50g ryzu, 140g kurczaka, 5g oliwy 4. Dwie tortille po meksykansku w chuda wieprzowina 5. Bigos z kurczakiem smazony na odrobinie masla klarowanego, 30g budyniu ze skrobii 6. Ciasto z fasoli, maki gryczanej, [...]

    Odpowiedzi: 309 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2017-09-13 20:31:24 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Dokładnie :-) Ciasto: mąka żytnia 2000, jajko, mleko, woda nadzienie: konfitura wiśniowa 100% , banan+rodzynki polewa: Trec Whey 100 w bardzo małej ilości wody Dziś trening pleców a po.... budyń jaglany i naleśniki %-) Zmieniony przez - Tygrysekk w dniu 2015-05-06 09:29:09

    Odpowiedzi: 923 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-05-06 09:28:02 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ja robię prawie tak samo ciasto na pizze, tylko dodaję do ciasta oliwę wtedy staje się ono mocno pulchne i miękkie

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-19 07:59:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Świetny przepis! Ciasto jest idealne. Robię już trzecią hehe :))

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-21 12:24:31 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Wrzucaj foto tu jesli dasz rade, to wiecej osob sie skusi};-) A ciasto jak dobrze wyrobisz jest faktycznie mega, dłuuuugo je opracowywałem, ale warto było. Życzę udanych podbojów kuchennych Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-21 12:27:09

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-02-21 12:26:18 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ../Content/img/noimage.png SFD/Images/2015/7/24/87d19cd73b254d1abf527cc4171bd480.jpg Lux ciasto ;-)

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-01 21:42:53 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Robilem kilka razy, proporcji idealnych jak w przepisie chyba nigdy nie zrobilem, a wyszla zawsze dobra! Na ile starczy ciasto to juz zalezy jaka gruba pizze chcesz osiagnac. Ten temat to zlo wcielone jak sie jest na LC %-) Zmieniony przez - booolooo w dniu 2014-04-15 22:55:53

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-15 22:55:17 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Teraz tylko znaleść ser zółty srednio tłusty albo light ;) w jakimś markecie, bo ciasto juz wygniecione :D Zmieniony przez - Hubi0012 w dniu 2014-04-15 23:11:09

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-15 23:10:49 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • na święta znów szykuję się żeby zrobić pizze, ostatnio wyszła nieco twarda - grekar co można zrobić żeby ciasto było nieco bardziej miękkie? Robiłem identycznie jak z przepisu na 1 stronie i troszku za twarda była

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-16 20:19:44 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • ile czasu wyrabiałeś ciasto ? :)

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-16 20:24:47 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • za dlugo tez nie dobrze. Powiem szczerze, ze robie to ciasto pare razy w m-cu i moim znajomi rownież, a pizza wychodzi z góry chrupka, a w środku puszek. Nie wiem czemu spotkała Cię taka przykrość

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-04-17 06:33:35 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • Właśnie przed chwilą zrobiłem pizze i powiem, że przepis na ciasto super! Nie zajezdzalo drożdżem i w smaku jak z pizzerni. Do tego 4 osoby najadły się takim czymś więc wielki plus dla Ciebie za przepis :)

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-05-10 17:12:06 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] i do tego 1 jajo (nowosc) i na koniec maki az do uzyskania odpowiedniej konsystencji. Wyrabiam, odstawiam. Rozciagam, zostawiam na +/- 10 min (dodatkowo juz rozciagniete ciasto lekko wyrosnie). Ostatnio zrobilem dwie pizze wilkosci jaka wrzucilem gdzies poprzednio. Chyba ze 5 albo 6 osob ostro pojadlo na domowce %-) Pierwsz dzien na vlcd a [...]

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2014-08-06 14:54:39 Szacuny postu: 1 (cały temat: 0)
  • Mi to wyglada na słabo wyrobione( mało zapowietrzone). Ile minut i w jakiej temp piekłes? Ja i znajomi robią tak jak podałem i zawsze wychodzi taka sama. Tu na forum ludziom tyż wychodziło ;-) I palnik nie jest dobrym sposobem na porost ciasta. Ciasto musi rosnąć w "naturze" :-) \-) Juz lepiej rozgrzać piekarnik, wyłączyć i wsadzić do środka ;-) [...]

    Odpowiedzi: 105 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2015-06-15 14:09:26 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)
  • [...] w piatek po treningu plecow :P sitch - dzieki :) Niedziela - off Jednak znow nie dokonca off... Uczelnia od rana do wieczora Dieta trzymana na tyle ile szlo. Sniadanie w domu standarowo, pozniej obiad x 2 (ziemniaki + devolai + mizeria) oporcz tego jakies ciasto, odrzywka białkowa i chleb ryzowy) Za chwile zjem z 3 jajka pozniej twarog i nyny.

    Odpowiedzi: 273 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 2009-10-18 22:23:19 Szacuny postu: 0 (cały temat: 0)