Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
184874
1 zależy to od człowieka, każdy inaczej zareaguje na daną ilość tłuszczy dlatego tak ważne jest prówanie, jeden dobrze bedzie się czuł na dicie LC innemu nie bedzie służyła wogóle
Proces rozpsadania komóre tłuszczowych nazywany jest lipolizą powstają kwasy tł i glicerol
poczytaj o dlaszym procesie bo jest troche pisania
2 ok spoko
3 jedz conajmniej tyle ile masz miesa i produktów zakwaszających na talerzu
Szacuny
13
Napisanych postów
861
Wiek
33 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17402
Czesc obzartuchy pytanie jest. Zawsze jem ryz, sonko brazowy. 2,50zł za 4 worki, niekiedy promocja to 5jest. Teraz pytanie jaki makaron polecacie? Wiem tyle, ze durum, tak? Nazwa i cena produktu ktory polecacie. Ma byc tani i wartosciowy odrzywczo tak jak ryz, po prostu che zastapic na troche.
Edit. Durum za 2.19zł w Biedronce tak? jutro skocze, sprawdze
Zmieniony przez - mrow007 w dniu 2010-11-04 23:25:05