SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

DT Lexi - ku spełnieniu marzeń / pods. s. 70, 142

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 304326

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 3634 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86300
A ja bym chętnie przeczytał Twoją opinię na ten temat (poważnie, zero złośliwości). :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
kebula Instruktor K&F
Ekspert
Szacuny 661 Napisanych postów 8604 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 143874
ja jestem zdania, że można, pod warunkiem,że się nie przypala produktów i nie smaży się długo. w końcu oliwa nie ma aż tak niskiego punktu dymienia.
uwaga, sama czasem podsmażam na oliwie


Zmieniony przez - kebula w dniu 2017-03-19 14:07:27

Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..


aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Kebula_w_remoncie_part_2-t1142515.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 3634 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86300
No, czyli w zasadzie ma identyczne właściwości co olej rzepakowy (zwłaszcza nierafinowany) na którym smaży bohaterka naszego dziennika, zgadzasz się?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
kebula Instruktor K&F
Ekspert
Szacuny 661 Napisanych postów 8604 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 143874
nie pamiętam żebym się go uczepiła. ale z tego, co mi wiadomo jest spoko, pod warunkiem, że nie jestm rafinowany

Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..


aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Kebula_w_remoncie_part_2-t1142515.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 270 Wiek 33 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 3864
No a ja z kolei się ostatnio dowiedziałam że smażyć to tylko na rafinowanym a nierafinowanym polewać sałatki itd. Gdzieś też przeczytałam artykuł że olej rzepakowy to żółta śmierć i lepiej w ogóle go nie używać także... Ja tam mięso duszę i podsmażam około 5 do 10min ale też nie wiadomo czy jak ten olej się gotuje razem ze wszystkim to czy coś tam smiercionosnego się nie wytwarza.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
kebula Instruktor K&F
Ekspert
Szacuny 661 Napisanych postów 8604 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 143874
to już jest naprawdę kwestia tego jak bardzo ktos ortodoksyjnie podchodzi do jedzenia, ale zasada jest prosta: najpierw pozbywamy się oczywistego syfu, a później rozkminiamy bardziej szkodliwe elementy diety

Niema nic gorszego niż bycie więźniem własnej głowy, pędzić za ideałem którego nie istnieje kosztem wszystkiego: zdrowia, relacji przyjacielskich/rodzinnych, kosztem bezcennych minut życia, które nigdy nie wrócą..


aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/Kebula_w_remoncie_part_2-t1142515.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
krótkie smażenie na oliwe jest ok
na patelni w domu nie osiągamy temp dymienia oliwy

inna sprawa, że dobrze byłoby ograniczyc potrawy smazone, na rzecz duszonych i gotowanych na parze, a tluszcze dodawać na zimno
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 497 Napisanych postów 1702 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 32061
20.03.2017

PUSH:

Wyciskanie hantli płasko RAMPA 10
10 x 8 kg / 10 x 10 kg / 10 x 12,5 kg / 10 x 12,5 kg
10 x 6 kg / 10 x 8 kg / 10 x 10 kg / 10 x 10 kg

Rozpiętki w bramie 4x15
15 / 12 / 12 / 12 (10 kg)
12 / 12 / 12 / 12

Wyciskanie żołnierskie RAMPA 12
12 x 10 kg / 12 x 12 kg / 12 x 15 kg / 9 x 17 kg
12 x 10 kg / 12 x 12 kg / 12 x 15 kg / 10 x 17 kg

Unoszenie w bok + podciąganie drążka wyciągu 4x15
12 + 12 / 12 + 12 / 12 + 12 / 12 + 12 (1 kg)
12 + 10 / 10 + 12 / 10 + 12 / 10 + 12 (2 kg)

Prostowanie linek wyciągu 4x15
15 / 12 / 12 / 12 (3 sztabki)
15 / 12 / 12 / 12 (3 sztabki)

Jedzenie: 2800 kcal
B: 160 W: 260 T: 125
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 497 Napisanych postów 1702 Wiek 28 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 32061
22.03.2017 r.

LEGS 1

Wykroki ze sztangą RAMPA 10
10 x 20 kg / 10 x 30 kg / 8 x 40 kg
10 x 10 kg / 10 x 20 kg / 10 x 30 kg / 8 x 35 kg

Boli. Ale ja nienawidzę wykroków.

Martwy Ciąg RAMPA 12
12 x 25 kg / 12 x 35 kg / 12 x 45 kg
12 x 20 kg / 12 x 30 kg / 12 x 40 kg

Za tydzień 4 serie, R10.

Hip trust 3x20
20 x 25 kg / 15 x 35 kg / 15 x 45 kg
20 x 20 kg / 20 x 30 kg / 20 x 40 kg

A tu, uwaga, mistrzostwo świata - ławka się pode mną złożyła i stała się tragedia. Bolało.

Fronty 3x15
15 x 10 kg / 12 x 15 kg / 10 x 20 kg
15 x 10 kg / 15 x 15 kg / 15 x 20 kg

Brakło już trochę siły.

Łydka na maszynie 4 x 10

Brzuch:
Przyciąganie nóg do klatki na TRX 4 x 15
Przyciąganie nóg do klatki siedząc 3 x 10


Jedzenie: 2800 kcal
B: 145 W: 260 T: 125

1. pierś z kurczaka, ryż
TRENING
2. banan
3. pierś z kurczaka, olej rzepakowy, ryż
4. karkówka, ryż
5. grejfrut, masło orzechowe
6. jajka, smalec, chleb gryczany


Zmieniony przez - Lexi_ w dniu 2017-03-22 17:37:55
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 460 Napisanych postów 1592 Wiek 35 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 229519
Nie potrafie sobie wyobrazic jak ta lawka mogla sie zlozyc
U mnie na silce podloga jest sliska i lawki jezdza jak dziewczyny robia hip thursty


Zmieniony przez - Teapot w dniu 2017-03-22 22:10:16
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Susełek w martwym punkcie, czas pójść do przodu

Następny temat

Pomocy! :D

WHEY premium