SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JEM / NIE JEM dieta by Biniu - oficjalny watek Q&A - Patrz str 1 ! cz3

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 258991

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 887 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7164
Zważyłem sie i jest -1,50kg. Optycznie nie jestem w stanie stwierdzić. Białka jest ~200g , WW ~ 250g, fat ~100g
Węgle maja znaczenie jakie? Bo to jest 200g makaronu durum, 350-400g jabłka i 50g rodzynek. No i fat bo wczoraj to był np olej lniany 10g i reszta z oscypka i camemberta. Co zmienić?

"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 149 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 28033
Witam. Zamierzam zastosowac diete Low Carb na J/NJ. Moja waga to 87kg. oczywiscie bedzie to redukcja. Czy taka dieta sie sprawdzi? Ewentualnie co dodac co wyrzucic?
Dodam ze do kazdego posilku sa warzywa.




Zmieniony przez - dansk8 w dniu 2013-03-11 12:37:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
Wojtekk
Zważyłem sie i jest -1,50kg. Optycznie nie jestem w stanie stwierdzić. Białka jest ~200g , WW ~ 250g, fat ~100g
Węgle maja znaczenie jakie? Bo to jest 200g makaronu durum, 350-400g jabłka i 50g rodzynek. No i fat bo wczoraj to był np olej lniany 10g i reszta z oscypka i camemberta. Co zmienić?


jak waga przestanie spadac
albo bedzie za walo kolejne 20% mozesz po rowno z ww i tluszczow
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
dansk8
Witam. Zamierzam zastosowac diete Low Carb na J/NJ. Moja waga to 87kg. oczywiscie bedzie to redukcja. Czy taka dieta sie sprawdzi? Ewentualnie co dodac co wyrzucic?
Dodam ze do kazdego posilku sa warzywa.



poziom kalorii to realna redukcja czy z wzorow ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 149 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 28033
Z wzoru wychodzi 2800 odjalem troche kcal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 5454 Wiek 12 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 26001
witam. mam pytanie.
załóżmy że będę jadł o godzinach 1. 12:25 2. 14:25. 3 19:30 to po 3 posiłku spokojnie będzie ok ale np jesli o godzinie 7 wstane i do 12:25 będe musiał np. gdzieś się dalej przejść, przejechać na rowerze czy przebiec? co wtedy? kiedys już byłem na j/nj i nie pamietam jak to było. co z mroczkami w oczach? czy nie będzie osłabienia organizmu jeśli od tej 7 do 12:25 będe musiał cos robic?

dziękuje pozdrawiam.

Zmieniony przez - Boksero w dniu 2013-03-11 14:20:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 887 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7164
Biniu czyli tluszczyku z serów nie da rady czerpać ? Pozostaje tylko 80g z oliwa z pierwszego tloczenia i olej lnianego. I tylko 20g złego?
Przy założeniu 100g tłuszczu ed?
I z węglami ma znaczenie czy to proste czy złożone i jaki ig?

"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 127 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1128
Dużo pewnie na tym mięśni leci.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 29702
Ile g/kgmc tłuszczu można maksymalnie spożyć? Bo chcę robić masę, a dużo ww nie chcę jeść, bo się boję, że mnie zaleje jeszcze bardziej niż jestem. Poza tym i tak po ww nie za dobrze się czuję.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ile tylko chcesz. Byle bilans Ci się zgadzał. Daj b-2g, w-do 1g, t-reszta zapotrzebowania.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

JEM / NIEJEM (Biniu) cześć 3

Następny temat

Chrząstka stawowa – budowa, biomechanika i etiologia powstawania uszkodzeń

WHEY premium