Biniu dzięki za link(fajny art), pytając o planowanie redukcji chodziło mi jednak o specyfikę jem/ nie jem, z artykułu wnioskuje ze białko na poziomie 2g/kg ale może dochodzic w miare potrzeby do 3g, tłuszcze? tu mała niejasność ile ich 1g czy uzupełnienie po zadanej stałej wielkości wegli,a je to już wogóle nie wiem czy trzymać je ciągle na niskim poziomie czy w DT po treningu wiecej dać? Dodam, że ostatnia moja redukcja z czasu gdy na silownie nie chodziłem opierała się na czymś w rodzaju Dukana jadłem duzo białka znikomo tłuszcze i wegle i piłem duzo wody i leciałem niezle (parę centymetrów w pasie i około 12kg mniej), ale teraz bym chciał jaknajmniej tracić z mięsa (ideał to nic) i tracic jak najwiecej w okolicach brzucha, reszta może zostać;) Podsumowująć mi by pasował rozkład w stylu wiele białka, troszkę z węgli reszta z tłuszczu(ale nie wiecej niż białka) Ma to sens? Jeśli tak jak to dokładnie rozbić?
Chciałbym się opierać na
bialko, tłuszcze - kurczak,wołowina,jajka,twaróg,łosoś(drogi ale to tylko jem chyba, że macie propozycję ryby(podobnej, smak brak ości;) ) odzywka białkowa,olej lniany,
węgle ich ma byc mało ale lubie wypić
carbo po treningu, zjesć banana(owoc),rodzynki, mleko, ryże, kasze, makarony nie stanowią problemu;)
Może jakieś propozycje doswiadczonych na JnJ, aktualnie (marzec) jam tak(post z 3marca)
Tu wprowadź tekst linku...
Nie jest to jeszcze redukcja więc staram się trzymać ten schemat+/- BTW i waga w zasadzie stoi pomiedzy 100/101kg, nie mierzyłem sie wiec nie wiem czy rzuch poleciał.Prosze o konkretne propozycje resztę zrobie sam i jesli bedziecie chetni skonsultuję a przy redukcji będe zdawał juz relacje wraz z efektami;)Niestety na siłowni nikt nie chce pomóc pukając sie w głowę jak można trzymać post i jeszcze trenowac;)