Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mam problem na osiedlu/w szkole - pisać tylko tu!!!

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 460326

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 164 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3397
Moge dodać że człowiek padaczka proponował haracz którego nie przyjeliśmy,jak się później dowiedzieliśmy po 1wpłacie mialy być kolejne...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34107
A ilu Was było, a ilu było tych dresów?
...
Napisał(a)
Usunięty przez QUEBLO za pkt 1 regulaminu
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 37 Napisanych postów 3273 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 34107
To trzeba było większą ekipę wziąć, albo sprzęt...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
co rodzice na to?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Czytaj ze zrozumieniem my przyszliśmy bo myśleliśmy że małolaty sie odczepią od kolegi jak nas zobaczą tak zapewniał nas 18letni chłopak,a póżniej to nas zaatakowało tych 3dresów z zaskoczenia i reszte opowiedziałem....na 10stronie masz całą historie plus reszta szczegółów jest dalej...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Czytałem to, tylko dziwi mnie, że z tego Waszego kolegi taki frajer...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 122 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1341
d0l4r99 te twoje docinki mnie już powalają... Frajer z niego wielki... A ty co byś zrobił jak by ci nakopało kilku 14-latków? Sam byś poszedł wymierzyc im sprawiedliwośc? Wątpię.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Bo gość bierze 5 chłopaczków na 13 gości ze sprzętem, tylko po to żeby się pochwalić że ma ekipę, by tamci już go nie ruszyli? A jeszcze skoro już chciał ich bić, to zamiast zrobić wjazd to obwieścił swoje przybycie, tak by mogli zadzwonić po wsparcie -.- No i jak uciekali to "dresi" kopią jego kolegę a ten ucieka dalej... szlachetna postawa... jakby mnie koleś tak zostawił to mogliby go do lasu wywozić ale więcej bym z nim na żadną akcję nie pojechał.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
No ale co teraz zrobić?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Co sądzicie??

Następny temat

Pierwszy sparing po tygodniu??

Spalanie
Polecane artykuły