Szacuny
0
Napisanych postów
75
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
688
Witam mam tutaj maly problem moze nawet duzy niewiem jak to kazdy rozumie otoz mam problem ze swoimi Oczami i reakcja mozna powiedziec.
Trenuje Boks juz od 2 lat na treningach daje z siebie wszystko zalezy mi zeby trenowac i osiagnac cos !! ale ten problem nie daje za wygrana !! przy z sparingach z moimi sparingpartnerami z klubu!!
Zamykam oczy jak widze ze uderzenie idzie i ide glowa i tulowiem na dol!! niewiem jak sobie poradzic z tym!! kazdy sie z tego nabijal!! jak mu to powiedzialem wiec pisze to tutaj moze ktos bedzie taki kto sie bedzie chcial tutaj powiedzilic wzkazowkami!!
z gory wielkie dzieki
Od siebie dodam żebyś z kolegami w klubie zrobił sobie sparing na 1% siły. Tak że jak dostaniesz to nic Ci nie będzie. Jakieś zadaniówki np uderzacie tylko lewą ręką same ciosy proste (pojedyncze). Druga runda podwójne, w 3 dodajecie sierpy i haki itd.
Możesz też stanąć pod ścianą i kolega lekko będzie uderzać a Ty będziesz blokować, obije ci trochę gardę i na pewno będzie lepiej niż jest teraz.
Zmieniony przez - 4rScorpion w dniu 2010-05-16 19:05:56
Szacuny
0
Napisanych postów
75
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
688
Czasami mam tez taki problem ze czekam az on mnie uderzy czyli boksuje tak pasywnie!! z kontry!! caly czas staram sie boksowac agresywnie ale to potem wlasnie wychodzi na to ze jak uderzenie ida to zkulam sie i zamykam oczy!!!! moze to byc tez problem ze mam z moja reakcja jak o tym myslicie panowie ! ?