i tak zrobię:)
...
Napisał(a)
No to odgrzewam trochę kotleta!
Czy ktos trenował/trenuje KM na Śląsku w sekcji SAGOT-a (instruktorzy Sog) i mógłby się wypowiedzieć na ten temat?
Czy ktos trenował/trenuje KM na Śląsku w sekcji SAGOT-a (instruktorzy Sog) i mógłby się wypowiedzieć na ten temat?
No pain, no gain.
...
Napisał(a)
witajcie,
dla skoro już rozmowa o Moryl Team się nawiązała jakiś czas temu dodam, że W Jaworznie również jest sekcja GKMA (Moryl-Teamu).
Treningi trwają dopiero niecały miesiąc więc jest idealny moment aby zaczynać równo ze wszystkimi.
Odbywają się w Szkole Podstawowej nr 1 w Jaworznie, ul. Matejki 3.
poniżej podaję telefony kontaktowe dla chętnych do zapisów:
500 362 701 oraz 502 646 172
sam się zapisałem i poziom jest naprawdę konkretny więc polecam!
dla skoro już rozmowa o Moryl Team się nawiązała jakiś czas temu dodam, że W Jaworznie również jest sekcja GKMA (Moryl-Teamu).
Treningi trwają dopiero niecały miesiąc więc jest idealny moment aby zaczynać równo ze wszystkimi.
Odbywają się w Szkole Podstawowej nr 1 w Jaworznie, ul. Matejki 3.
poniżej podaję telefony kontaktowe dla chętnych do zapisów:
500 362 701 oraz 502 646 172
sam się zapisałem i poziom jest naprawdę konkretny więc polecam!
Vae victis!
...
Napisał(a)
Witam;)
Ja trenuje Krav Mage od niedawna.Bardzo podoba mi się ten system walki.Nasz trener duży nacisk kładzie na wytrzymałośc.Wcześniej trenowałem aikido i trochę bjj.Trener wprowadza nam elementy MMA(co bardzo mi się podoba).Jest ciekawie hehe;]
Pozdrawiam
Ja trenuje Krav Mage od niedawna.Bardzo podoba mi się ten system walki.Nasz trener duży nacisk kładzie na wytrzymałośc.Wcześniej trenowałem aikido i trochę bjj.Trener wprowadza nam elementy MMA(co bardzo mi się podoba).Jest ciekawie hehe;]
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam ma parę pytań odnoście sztuki samoobrony jakim jest KM . Od lutego w piątki będzie taka możliwość ze zacznę chodzić na krav mage tylko jeszcze nie wiadomo czy mama pozwoli ;/ i mam pytanie do was noszę aparat ortodontyczny na górnej szczęce i czy nic mi nie zagraża jak będę trenował KM ??czy 100 zł miesięcznie to dużo według was za lekcję 1 tygodniowe po 2.5 godz ??
...
Napisał(a)
100zł to powiedzmy w miarę uczciwa cena jak za 2,5h treningu tygodniowo (pod warunkiem że będzie naprawdę konkretnie prowadzony). Jedyne co to uważam że skuteczniej jest trenować więcej razy niż raz w tygodniu żeby były lepsze efekty (ale lepiej raz niż nie robić nic :).
Jeżeli chodzi o aparat to moim zdaniem nie przeszkadza o ile prowadzący nie będzie jakiś dziwny i nie zrobi wam (jeżeli jest grupa początkująca) od razu sparringów - bo są i tacy co zamiast z techniką zaczynać od razu sparringi wdrażają i później wychodzi z tego jatka i bijatyka nie trening.
W miarę rozwoju grupy pewnie znajdą swoje miejsce. Na początek najważniejszy jest suspensor na podbrzusze - bo bez tego non stop ktoś skacze na piętach po sali w wyniku wypadku że komuś noga zejdzie albo się w porę nie zatrzyma ;)
pozdro
Zmieniony przez - lyszek w dniu 2011-02-01 16:56:11
Jeżeli chodzi o aparat to moim zdaniem nie przeszkadza o ile prowadzący nie będzie jakiś dziwny i nie zrobi wam (jeżeli jest grupa początkująca) od razu sparringów - bo są i tacy co zamiast z techniką zaczynać od razu sparringi wdrażają i później wychodzi z tego jatka i bijatyka nie trening.
W miarę rozwoju grupy pewnie znajdą swoje miejsce. Na początek najważniejszy jest suspensor na podbrzusze - bo bez tego non stop ktoś skacze na piętach po sali w wyniku wypadku że komuś noga zejdzie albo się w porę nie zatrzyma ;)
pozdro
Zmieniony przez - lyszek w dniu 2011-02-01 16:56:11
Vae victis!
...
Napisał(a)
Ma do nas przyjeżdżać jakiś pan z łodzi podobno jest dobrym trenerem .
...
Napisał(a)
100 zł za raz w tygodniu? To bardzo dużo i chyba niewiele Ci da.
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
...
Napisał(a)
No właśnie też nie wiem . jestem nastolatkiem więc kasy jeszcze nie trzepie ;/
...
Napisał(a)
krav-maga ogólnie jest droga. U nas w sekcji płaci się też 100zł i treningi są dwa razy w tygodniu po 1,5 godziny. więc ogólny czas podobnie ale jednak co dwa razy to dwa razy... dla konkretnych efektów natomiast uważam że trzeba conajmniej 3.
Vae victis!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwsza rocznica
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8