witam magów.
...
Napisał(a)
Siemanko chłopaki mam pytanko może mi pomozecie w Radomiu powstała jakaś sekcja kravki. Może ktoś jest z tego miasta i wie coś na ten temat? Kto trenuje od kogo się wywodzi itd,. Dzieki za wszystkie info. Pozdrawiam
...
Napisał(a)
mam jeszcze kilka pytan odnośnie KM,
-przed rozpoczęciem kursu należy przejść jakieś specjalne badania??
-czy posiadając kartoteke też można sie zapisać (mnie to nie dotyczy,pytam z ciekawości :) )??
-istnieje jakaś granica wiekowa??
-czy 120 zł. to dużo za kurs podstawowy??
-przed rozpoczęciem kursu należy przejść jakieś specjalne badania??
-czy posiadając kartoteke też można sie zapisać (mnie to nie dotyczy,pytam z ciekawości :) )??
-istnieje jakaś granica wiekowa??
-czy 120 zł. to dużo za kurs podstawowy??
Działa wprawa [;
...
Napisał(a)
mozesz byc kosciotrupem nawer, kartoteki nie mozesz miec w teori jedynie, a 120 zl to zlodziejstwo w bialy dzien, ole
_-^-_
...
Napisał(a)
Emilek ja jestem z Radomia zajęcia odbywają się w zespole szkół samochodowych w poniedziałek i czwartek 19.00-21.00
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
...
Napisał(a)

Normalnie podoba mi sie ta sztuka walki ale u mnie nie ma nic takiego ale sobie tam jujitsu trenowałem ale taki normalnie mam ochote sie nauczyc czegos chamskiego i brutalnego bo żeczyiwscie na ulicy zasad nie ma ostatnio miałem przygode ze miała być solowka a kumpla bili w 10 albo i więcej ja miałem szczescie i tylko 5 mnie kopało i nawet mi jujitsu nie pomogło i to że jestem w dosyć dobrej formie , moge prosić o jakas www z tehnikami cravmagi...? chciałbym przynajmniej zapoznać sie z technikami jakie tamm wystepuja..:P
...
Napisał(a)
ninjak - jeszcze nigdy nie znalazłem strony www dotyczącej sztuki walki cravmaga, a tym bardziej strony z technikami z tej sztuki walki. tak poza tym to jestem cholernie ciekaw jak wygląda i co to jest ta sztuka wlaki cravmaga... moze ktos zna jakies informacje na ten temat?
;)
pozdro.
;)
pozdro.
...
Napisał(a)
Ohoohoo normlanie może ja sie na tym nie znam i nie wiem jak sie to pisze i mi sie nie chciało popatrzec ..:P przeciez to ja zadaje pytania bo "gó..o" wiem na tenh temat :P to moge je sobie źle zadawac..:P
...
Napisał(a)
To nie je sztuka, to je system...

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwsza rocznica
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8