Szacuny
0
Napisanych postów
252
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
14244
dopiero co zapisałem sie na kravmaga i mam do was takie pytanie
czy jako poczatkujący powinienem być najpierw uczony jakiś podstaw?
bo teraz jak doszedłem to nie ma podziału na zadne grupy tylko wszyscy robia to samo i własnie mnie to niepokoi bo jestem tak jakby "od środka" treningów trener powiedzial ze nic nie strace bo techniki beda powtarzane
ciekawy jestem jak to jest u Was?
Szacuny
0
Napisanych postów
870
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5447
U nas w sekcji zapisy trwaly przez jakies 2 miesiace, do tego czasu przychodzily nowe osoby. I do tego czasu powtarzane byly najprostsze techniki. Bebek, ja tez nie bylem od samego poczatku, ale nie czuje zebym odstawal od grupy.
Szacuny
9
Napisanych postów
1089
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12061
*bebek
u mnie jest tak samo
chodze juz troche ponad miesiąc i na każdym treningu są nowe osoby i zawsze któryś trener lub asystent pomaga a jeszcze czesciej pokazyje od nowa tym nowym
mundur niebieski, orzeł żelazny, zabiłeś dziecko, jesteś odważny...
nie odpowiadasz za swoje czyny, polska policja to sk***ysyny
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
bebek - witaj! u nas nowi dochodzili do grupy dosyć dlugo. czesto bywalo tak, ze jeden trener bral ze soba tą malą grupkę nowych i pokazywal im podstawy aby nadrobili zaleglosci, bywalo tez te nikt im nic nie pokazywal ale uczyli sie sami gdy cwiczylismy techniki na sucho - osobno wszyscy zwróceni twarza w strone trenera, on przeprowadzał powtórki i oceniał jkaośc wykonywanych technik, potem wszyscy to cwiczyli kilka minut a on chodzil miedzy nami i z kazdym kto popelnial bledy lub czegos nie wiedzial - wyjasnial prywatnie co i jak nalezy zrobic. bywalo tez tak (czesto) ze nowi orientowali sie ze nie znaja pewnych rzeczy , pytali na glos , trener organizowal powtórke na ktorej objasnial kolejny raz podstawy. no i na koniec - ciwczenia w parach. nie raz pokazywalem "nowym" podstawy cwiczac z nimi w parach. a wiec bebek- jest wiele sposobow na nadrobienie zaleglosci. pozdro!
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336
Na P2 nie trzeba umieć za wiele. Obrona 360stopni, zasada „ wierzchołków trójkąta” w walce z 3 przeciwnikami, obrona przed duszeniami itp. Generalnie jest to przeprowadzane w formie treningu dość intensywnego.
Szacuny
7
Napisanych postów
364
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3172
Hejka, po ponad rocznym uczeszczaniu na kravmage przerzucilem sie na muay thai, uwazam ze cholernie duzym minusem kravki jest brak konkretnej nauki walki w stojce, i tego mi na KM brakowalo. ole