Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam wszystkich. Jestem typowym laikiem w sprawach KM. Chcialem sie spytac gdzie w Gdyni(jesli wogole są) prowadzone sa zajecia KM, i jakie koszty?
Mialem 2 lata temu operacje -rekonstrukcje wiązadeł krzyżowych, jednak kolano do dzisiaj nie jest do końca sprawne - czy jest to jakies duze przeciwwskazanie na podjecie treningów w Krav Madze?
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
183
tu masz stronke sekcji w gdyni http://www.kravmaga.gda.pl/ jesli chodzi o przeciwskazania...no coz na pewno ci to nie pomoze, ale lepiej pogadaj z trenerem, na pewno ci doradzi
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
68
W najblizszy czwartek (14) o godzinie 18.00 jest trening CQB katowickiej sekcji km na 3. stawach-muchowiec w katowicach. Tutaj sa zdjecia z ostatnich cwiczen: http://www.kravmaga.phg.pl/cqb/cqb.html
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
68
Tydzien temu pod promilem po 22.00 saczylem z bratem piwo. Podeszlo trzech gosci z zapytaniem o droben. Brat sypna z 50gr miedzi tak ze koles zbieral z ziemi. Polecieli gdzies do kiosku a z trzecim rozmowa. Nagle ni z tego ni z owego ktos mi wskoczyl na plecy i poslal bombe w kark. Niewiele myslac zlapalem za butelke Zywca, ktorego przed chwila oproznilem i na gosicia zdzielilem w kark dwa razy, pechowo trafialem bo koles glowe schylil a kurtka z kolnierzem amortyzowala. Butelka poszla w mil dobiero po trzecim uderzeniu. w tym momencie, brat wyplacil gosciowi buta w zoladek bo koles mnie z tylu zachodzil. Ja podlatuje do trzeciego a ten stoi jak wryryty, uderzenie butem w krocze.odwracam sie do tego drugiego, co moj brat go przystopowal i juz z piesciami i po jadrach. Goscie wymiekli tylko slyszalem: "y tylko zartowalismy...". i tyle ich widzialem bo trza sie bylo oddalic. Generalnie ludzie mieli wielkiego pech. Procz zakrwawionej kurtki wiekszych strat nie ponieslismy.
To bylo nasze tradycyjne piwo w tym miejscu. Wacalismy z treningu.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
jeszcze jedno mam pytanko ... No wiec po WF w szatni jeden z kozaków szkolnych zaczął mnie obrazać, to nie bylem mu krewny (odpowiedzialem) ten wymierzyl mi szybki sierp (tak? wiecie tradycyjnie tak hakowo) w brzuch, co byscie zrobili. Cwicze KM 8 miesiecy, ale nie jestem pewien moich umiejetnosci jeszcze. Przeciwnik byl silniejszy, szybszy wysportowany... Ja poprostu odpuscilem, balem sie nie tyle co poobijanej twarzy co konsekwencji w szkole...
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
431
Cześć KM_Max.Jeśli chodzi o KM to radzic za dużo Tobie nie mogę bo moje trenowanie dopiero się zaczęło, ale jestem "troche" starszy od Ciebie i z doświadczenia wiem ,że bójka w szkole moze skonczyć się konsenkwencjami nie do końca pozytywnymi dle Ciebie.Następnym razem propnuję buraka zignorować szkoda zniżać sie do poziomu jego i wielu jemu podobnych.TRzymaj siee .pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
522
witam wszystkich
chce sie zapisać na kravke do katowic i pytanie do wszystkich którzy trenują w sekcji katowickiej: czy można sie jeszcze zapisać jak tam wygladają treningi (czy instruktorzy spoko)?? z góry dzięki za odp:)