Hmm jeszcze jedno pytanko, wspomagacie trening suplementami ?? Jesli tak to jakimi i jakie macie rezultaty??
...
Napisał(a)
Dobrzan no to dużo pracy przed tobą co by na powrót wrócić do formy.powodenia w odzysku hehe.
Maximus-jeśli o mnie chodzi to dopieo od nastepnego tygodnia siłke zaczne to wtedy odzywka białkowo-węglowodanową się wspomogę.
Maximus-jeśli o mnie chodzi to dopieo od nastepnego tygodnia siłke zaczne to wtedy odzywka białkowo-węglowodanową się wspomogę.
Pozdrawiam Damian.
...
Napisał(a)
Szafek: o ile wiem, zapisy do Jacka do Katowic są na razie wstrzymane...
za dużo osób...
poczekaj do listopada - na pewno ktoś zrezygnuje.
za dużo osób...
poczekaj do listopada - na pewno ktoś zrezygnuje.
...
Napisał(a)
Cwiczyliscie cos przed KRav maga ?? Tak ogolnie co spowodowalo ze zapisaliscie sie na SW??
...
Napisał(a)
hejo maximus. Ja za małolata chodziłem na shotokan ale to było dawno temu.Teraz postanowiłem uprawiac jakis sport bo kondycji brak a sama siłka mnie nie kręci wiec na KM padł wybór. pozdro.
Pozdrawiam Damian.
...
Napisał(a)
u mnie tak samo jak u damiana - w zasadzie to od malego chcialem cos cwiczyc...rozciagalem sie w domu, cos tam robilem, ale nigdy nie zapisalem sie na zadne treningi, czego do dzis dnia zaluje i to bardzo mocno
dopiero w zeszlym roku sobie zdalem sprawe ze przeciez wystraczy pojsc do sekcji i sie zapisac...i tak samo jak u damiana silka przestala mnie krecic
no i najpierw pochodzilem na bjj, a teraz kravka...a kryterium? chyba to ze mam pod domem sekcje...?
dopiero w zeszlym roku sobie zdalem sprawe ze przeciez wystraczy pojsc do sekcji i sie zapisac...i tak samo jak u damiana silka przestala mnie krecic
no i najpierw pochodzilem na bjj, a teraz kravka...a kryterium? chyba to ze mam pod domem sekcje...?
Bez komentarza.
...
Napisał(a)
Dobrzan, ale szcześciarz z Ciebie. Ja ,co środe 25km jadę , żeby poćwiczyć.W sumie z dojazdami w Krakowie 4 treningi bym miał w tygodniu..ehh(widziałem na ich stronce).
Pozdrawiam Damian.
...
Napisał(a)
Ja mam 2 km do klubu ...
...
Napisał(a)
wlasnie przypadkiem znalazlem ta strone i podobaja mi sie te wasze dyskusje/ chcialbym zaczac cwiczyc krav maga i w zwiazku z tym mam pytanko
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Pierwsza rocznica
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8