furas- trudna sprawa,bo nikt z nas nie przyjedzie,żeby ci kravkę pokazać.pozostaje ci tylko internet (lub TV jeśli będziesz miał dużo szczęścia). w tym poście było dużo linków do stron i filmików o KM, przejrzyj to. Oprócz tego poszukaj na kazaa i edonkey, bo tam tez są różne filmiki o kravce.pozdrawiam i następnym razem życzę więcej inwencji
PS.JA też trenowałem
nunchaku, ale amatorsko- bardzo fajne zajęcię
jakryc- hmm, ciekawe pytanie.tylko czemu kierujesz je do nas? czy ktos jest po medycynie albo szkoleniach PCK ???a może ty tak wszystkich "fighterów" ze wszystkich SW testujesz i potem zrobisz ranking, którzy przedstawiciele SW umieją najlepiej uratować swoją ofiarę

No to życzę powodzenia w pracy!!!

pozdro
afenis- hahahahah,kobieto!najpierw piszesz z wrodzoną skromnością "nie jestem na górze" a potem opisujesz jak to poznałaś Eyala i Francuza. ehhh, przed nami możesz się otworzyć i byc szczera i przyznać się,że tak na prawdę to ja nie trenuję pod egidą Tomsza Adamczyka,tylko Afenis

Instytut Krav Maga Afenis

a tak wogóle to jacy są ci dwaj panowie na żywo?ja czytałem tylko wywiad z Douieb'em i odniosłem wrażenie,że to On jest właśnie taki lekki filozof.jak ich poznałaś?
posumowując naszą mini dyskusję "INSTYTUT vs. STOWARZYSZENIE " wynika z niej jasno,że chociaż panowie tam "na górze" nie czuja mięty do siebie, to my pospolici, raczej nie czujemy żadnej antypatii, i nawet na ulicy byśmy "konkurencji" pomogli jakby co...

no to super. jeśli ktoś chce coś jeszcze dodac to proszę bardzo.
POZDRAWIAM FORUMOWICZÓW WSZELKIEJ MAŚCI I STYLÓW,A W SZCZEGÓLNOŚCI KRAVERÓW