Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
910
Witam.
A jaką sekscje polecacie w Rzeszowie dla początkujących: tą w piątek czy środe? Poza tym u nas kosztuje to 50 zl 1 w tygodniu i troche to mało :d
Szacuny
4
Napisanych postów
262
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6426
Mógłbyś rozwinąć o co chodzi z tymi rodzajami km? Do tej pory słyszałem o militarnej i cywilnej odmianie km i to o dość płynnej granicy między nimi, aż tak rozbudowanego (sztucznie) podziału jaki podałeś nie znam.
Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2522
Widziłem na jakiejś stronce, ale moze to moj blad i bylo tam po prostu co wchodzi w sklad...
Btw. Chodzilem kiedys na karate - 6 lat - ale zaprzestalem treningow w wieku okolo 14-15, teraz mam 20.
Czy KM bedzie dobrym wyborem. Czy musze czekac do wrzesnia zeby zapisac sie na km. Chodzi mi oczywiscie o grupe poczatkujaca gdzies w krakowie. Niestety nie moge znalesc na temat informacji
Szacuny
4
Napisanych postów
262
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6426
Najważniejsze żeby Tobie się podobało - wtedy będzie odpowiednie, najlepiej skontaktuj się z instruktorem i zapytaj o możliwość rozpoczęcia treningów. Nie powinno być przeszkód. Pozdrawiam i życzę sukcesów!
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
27
witam.
jestem nowy na forum. nazywam się michał. niedawno przeniosem sie do krakowa i chciałem zapytać o km w tym miescie.
czy zna ktoś trenera Roberta Świgonia?
trenowałem w warszawie w Stowaryzsyeniu u Marcina Michalika i nadal chce kontynuowac treningi w ramach Stowarzyszenia.
Szacuny
6
Napisanych postów
64
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
337
brudne sztuczki? Dla mnie to po prostu sposob na wyjscie calo z opresji. Wolisz dostac po pysku niz kopac po jajach to dobrze ale ciekawy jestem czy mowil bys tak po ciezkim pobiciu i pobycie w szpitalu. A czy brudna sztuczka nie jet atak z nozem lub atak dwoch na jednego? Co innego kiedy wychodzisz na solo a co innego kiedy ktos Cie napada. Kiedy jakis facet mnie napada to zanaczy ze jest bandziorem i powinien liczyc sie z tym ze dostanie wpie..l i nie koniecznie bedzie to czysta walka. To jego ryzyko zawodowe. Do pana po poansku do chama po chamsku, kiedy ktos mnie atakuje to bronie sie w kazdy mozliwy sposob i nie patrze na zasady.