Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzięki za wszelkie info o sosnowcu jutro mam właśnie drugi trening ale już wiem że mi się podoba i przynajmniej ten rok na pewno tam poćwiczę (może p2 i p3 się uda zrobić . sekcja rzeczywiście dobra bo zmęczyłam się cholernie podczas treningu :D polecam wszystkim
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
377
u mnie tez sa kobiety:) na poczatku strach sie bac taka dotknac :D ale one oporow nie mialy jak oberwalem raz czy dwa to zobaczylem w nich rownoprawnego i groznego przeciwnika :) uwielbiam pytanie - ochraniacze masz ?? i juz sa bezlitosne :D szuje nie baby )))
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
431
Witam wszystkich.
Od 15 września trenuje KM.Przeczytałem wszystkie posty. Temat jest spoko. A co ważniejsze pytania laików nie pozostają bez odpowiedzi, co mnie ośmieli do ich zadanie :) w przyszłości.
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
431
Hejo. Jak pisałem,dopiero zaczeła sił moja przygoda z KM i mam nadzieje,że starzy bywalcy tego topica pomogą takim jak ja początkującym.Ja mam problem z treningiem w domu. Sam jeżdże na zajęcia z mojego miasteczka.Nikt nie chce ze mną ćwiczyć w domciu, no i poza bieganiem ,rozciąganiem i pompowaniem , nie bardzo wiem jak mam w domu trenować ,żeby utrwalić co nieco z zajęć. Ale się rozpisałem:D .Na koniec dzięki za powitanie:).W miarę chęci proszę wszystkich o rady.Pozdrawiam Damian.
Szacuny
0
Napisanych postów
28
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
183
no widzisz Damian, z tym treningiem w domu to faktycznie jest lipa, jeśli nie masz partnera
ja mam podobną sytuację, jedyne co bym ci zaproponował do tego co już robisz, to krok boxerski i duuuuuużo walki z cieniem...jak masz mozliwosć to powieś sobie woreczek i gruszke, to naprawdę dużo daje
jak ktoś ma lepsze pomysły to zapraszam
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
431
Hejo.
Co do worka to właśnie go tworze.Jestem blisko finału.Jeszcze kilka dni i wierce dziórki,żeby go zawiesić:D.Ale najważniejsze ,że jutra mam zajęcia.żuje teraz od środy do środy hehe. Pozdrawiam Damian.