Szacuny
0
Napisanych postów
61
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1282
Siemka wiecie może ile kosztuję lekcje Kravki w Gdyni bo chce się zapisac od wrzesnia którego trenera mi polecacię suchego czy kaminskiego ?
Może ktoś już tam trenuje czekam na odp.
pzd.
Szacuny
51
Napisanych postów
7467
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32016
A ty w archeologa sie bawisz? Raptem pare tematow nizej masz aktualny topic o KM, wiec po co odswiezasz starocie? Patrz -> https://www.sfd.pl/Trenujący_KM_i_ich_doświadczenia-t279974.html Ponadto masz jeszcze Informatory Regionalne i tam mozesz pytac o sprawy zwiazane ze sportem w twoim regionie.
Zmieniony przez - x-ray w dniu 2007-06-06 17:04:02
Szacuny
5
Napisanych postów
635
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11626
kiedys trenowalem kravke bardzo krotko jakies 2 miechy fajna sprawa ale czegos temu stylowi brakuje tzn moze trafilem do sredniej sekcji ale nigdy nie bylem zmeczony tak po takim treningu no i cena koszt 90 zl za miecha za 2 razy w tyg sadze jedak ze warto trenowac kravke zeby czuc sie bezpieczniej
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
16
Siemka wiecie może ile kosztuję lekcje Kravki w Gdyni bo chce się zapisac od wrzesnia którego trenera mi polecacię suchego czy kaminskiego ?
Może ktoś już tam trenuje czekam na odp.
pzd.
Polecam Ci Pana Kamińskiego. Chodz sam nie mialem przyjemnosci u niego trenowac, ale kolega ktory mieszka w Gdyni mowil ze byl w kilku szkolac KM i u Kamińskiego jest najlepiej. Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
154
Czolem!
mam do Was pytanie - czy ktos z Was kupowal cos w sklepie wysylkowym Kraver? tak dawno ze nawet nie pamietam kiedy wplacilem kase na ich konto i co? czekam juz wiele tygoni - najpierw przeprosili i obiecali wysylke a teraz juz nawet nie odpisuja.To prawie kradziez...Jakie Wy macie z nimi doswiadczenia? Pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
154
witam ! To jakis "cud"!!! Dzis dostalem koszulke z Kravera.Zaraz po 6 moze 7 tygodniach...A wiec wszystkim, ktorzy chca cos u nich kupowac - zycze bardzo wiele cierpliwosci. Pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
104
siema.
nie jestem pewien czy to odpowiedni temat, ale nie chcę być zbluzgany za założenie nowego :d
w każdym bądź razie, jestem zainteresowany treningiem krav magi w poznaniu, jest w stanie ktoś polecić którąś z sekcji (o ile mi wiadomo to są 2)?
"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba