I Śniadanie 50. Jaja kurze całe 12,5 10,7 1 151 70
29. Ser Gouda 27,9 22,9 0,1 319 100
II Śniadanie 41. Serek twarogowy homogenizowany 12,7 11 3 162 125
208. Otręby pszenne 16 4,6 61,9 339 25
153. Oliwa z oliwek 0 99,6 0 889 10
I Posiłek 136. Makrela wędzona 20,7 15,5 0 223 120
II Posiłek 81. Mięso z piersi kurczaka b/skóry 21,5 1,3 0 100 150
217. Brokuły 3 0,4 5,2 27 30
153. Oliwa z oliwek 0 99,6 0 889 26
I Kolacja 146. Tuńczyk w oleju 27,1 9 0 191 80
244. Pomidor 0,9 0,2 3,6 15 150
153. Oliwa z oliwek 0 99,6 0 889 26