...
Napisał(a)
to dział Odżywianie.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
czy na oleju lnianym wskazane jest smażenie? Na forum szukam ale znalazłem tylko opisy tego typu jakie wlasciwosci zdrowotne maja poszczegolne oleje.Nie ma natomiast zastosowania w obróbce - czy na zimno czy do smazenia
...
Napisał(a)
lniany tylko na zimno!
Jeśli chcesz - znajdziesz sposób, jeśli nie - znajdziesz powód.
...
Napisał(a)
Grahamka z piersią z kurczaka jako drugie śniadanie w pracy jest dobre czy lepszy chleb ciemny pełnoziarnisty? Majonez do tego można było dodać czy lepiej bez?
...
Napisał(a)
Czy używanie soli do gotowania np ryżu, ziemniaków lub makaronu ma duży wpływ na redukcje? Czy raczej to jest ważne tylko w momencie już przygotowywania się do zawodów?
...
Napisał(a)
możesz, a nawet powinieneś używać soli, warto za to ograniczyć gotowe przyprawy gdzie tej soli jest często ok 35-45%, zazwyczaj mniej więcej 1:1 z cukrem.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Oddanie 450 ml krwi to ubytek 4500 kcal. Takie slogan wszędzie można przeczytać.
Jednak jak to się ma w praktyce? Dziś oddałem krew, od razu taka ogromna suma kcal zeszła? Czy te 4500 kcal to proces kilku dni po oddaniu krwi ? Oczywiście mam w planie wybiec po za limit kaloryczny, mimo tego ze jestem na redukcji. Grzech nie skorzystać :)
Prosiłbym o odpowiedź .
Jednak jak to się ma w praktyce? Dziś oddałem krew, od razu taka ogromna suma kcal zeszła? Czy te 4500 kcal to proces kilku dni po oddaniu krwi ? Oczywiście mam w planie wybiec po za limit kaloryczny, mimo tego ze jestem na redukcji. Grzech nie skorzystać :)
Prosiłbym o odpowiedź .
'It's not because of that, it's not because of money
Works in my blood and I kill 'cause I'm hungry'
-
'Pain demands to be felt'
-
'Where there is life - there is hope'
...
Napisał(a)
SIemanko :)
Czy karob można stosować w codziennej diecie ? Na razie dodaję tylko do owsianki/omletu maksymalnie dwa razy w tyg. Co myślicie ?
Może to nie ten dział ale które białko WPC będzie najlepsze do lekkiej obróbki termicznej ? Bardzo lubię Kasze jaglaną z olejem kokosowym i miareczka 25 g białka. Miałem kilka próbek i np FA WPI bardzo słabo wyczuwalne w smaku. Dodam, że białko dodaję na samym końcu jak już kasza się ugotuję. Dostałem od kolegi na spróbowanie jakieś BSN smak malina ale jest dość drogie. Z góry dzięki za rady
Czy karob można stosować w codziennej diecie ? Na razie dodaję tylko do owsianki/omletu maksymalnie dwa razy w tyg. Co myślicie ?
Może to nie ten dział ale które białko WPC będzie najlepsze do lekkiej obróbki termicznej ? Bardzo lubię Kasze jaglaną z olejem kokosowym i miareczka 25 g białka. Miałem kilka próbek i np FA WPI bardzo słabo wyczuwalne w smaku. Dodam, że białko dodaję na samym końcu jak już kasza się ugotuję. Dostałem od kolegi na spróbowanie jakieś BSN smak malina ale jest dość drogie. Z góry dzięki za rady
...
Napisał(a)
Witam
1. Czy na redukcji można dodać do pizzy z twarogu ser żółty ? czy lepiej zastąpić mozzarelą>?
2. Co jaki czas robić ładowania ? i do ilu kalorii? Dodam że jestem od 2,5 mieś na redukcji(zeszło 13kg), 2k kalorii w DT i 1,8k w DNT. Max 130 ww.
Dziękuje z góry
Zmieniony przez - albercik21 w dniu 2015-03-19 01:34:28
1. Czy na redukcji można dodać do pizzy z twarogu ser żółty ? czy lepiej zastąpić mozzarelą>?
2. Co jaki czas robić ładowania ? i do ilu kalorii? Dodam że jestem od 2,5 mieś na redukcji(zeszło 13kg), 2k kalorii w DT i 1,8k w DNT. Max 130 ww.
Dziękuje z góry
Zmieniony przez - albercik21 w dniu 2015-03-19 01:34:28
Poprzedni temat
Masa dla 74 kg chłopka
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Pierwsza dieta na masę
Polecane artykuły