SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 17

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 225023

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 32 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7500
załóż może swoj osobny temat,widze że masz 0 pojęcia.U każdego rozklad BTW wyglada inaczej.. na redukcji moim zdaniem na pierwszy raz dobrze jest zarzucic sobie diete z ujemnym bilansem kalorycznym , bialka okolo 1,2-1,5 kg m.c , weglowodany 150g dziennie, reszta tłuszcze.Ale tak jak mowie,podaje wartosci ktore u mnie zdaja egzamin,jesli ważysz 30kg wiecej(lub mniej niz ja) to calkiem inaczej moze to u Ciebie wygladac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
A takie pytanie, korzystając z tabel kalorycznych brokuł ma od 4,5-6g węgli, a na tych mrożonkach z biedronki jest jakoś 2,4g, podpowie ktoś na jakiej zasadzie się to odbywa?? Jak by była różnica 0,5g to spoko ale tu jest różnica dwu krotna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Nie wiem w jakich tabelach patrzysz, ale te na potreningu.pl mają dla brokuła 2,7g w 100g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1205 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 18014
Jak już poruszony ten temat ile liczyć tłuszczy tak mniej wiecej dla mięsa wieprzowego z szynki surowe na necie pisze 20g tłuszczu ale to jest zwykły kawał mięsa prawie bez białego a chce to włączyć jako stały element diety ;d
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 983 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 34711
Jak jest z przyswajalnością białka z mięsa surowego (np. tatara)?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to w tej tabeli na potreningu jeszcze mniej niż mówisz bo 1,8
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 268 Napisanych postów 8009 Wiek 30 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 115459
A po co liczyć brokula? To warzywo zielone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
odp vlcd
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 27 Napisanych postów 688 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 15338
Fakt, mój błąd, nie tą wartość w swoim dzienniku podzieliłem, ale tak czy siak mało, a zwiększa się ilość węgli podczas mrożenia bo tracą wodę pewnie w jakimś stopniu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 537 Wiek 25 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 4291
Węgle nie wyparowują, ani się nie rozmnażają :). Co najwyżej może się zwiększyć ich udział w całości produktu, który zmniejszył swoją objętość.

DT: Po pełnej redukcji
Cel: Reverse i powolne wbijanie mięcha.

http://www.sfd.pl/[BLOG]_PoGGromca,_czyli_historia_chłopca_z_węglem_zamiast_zapałek-t1087550.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Masa dla 74 kg chłopka

Następny temat

Pierwsza dieta na masę

WHEY premium