hehe, ale nie jest łatwo

te 50g kaszy gryczanej dziś to nie przypadek
ps. ale głodna wczoraj chodziłam

(1450kcal), dojadałam ogórkami kiszonymi
Marta, czytałam, że Iza zaleciła Rallyguni jeść dużo brokuła. Podobno 'warzywa krzyżowe' wpływają na zwiększenie
spalania tłuszczu z ud. Myślisz, że też powinnam się stosować? Generalnie jem sporo brokuła i kalafiora, szpinak tak 1 w tygodniu, ale gdzieś pisałaś, że winno to być co najmniej 600g dziennie. Co myślisz? A i może jakaś suplementacja? Ja piję codziennie melisę no i mój luby wciska mi zieloną herbatę (za którą nie przepadam, blee), czasem też miętę. A ta melisa lub mięta to tak generalnie z zamiłowania (w szczególności melisa) lub z przyzwyczajenia (czyt. melisa w pracy - podobno działania anty-stresowe

).
Aha, mam jeszcze kolejne pytanie - w przyszły weekend wyjeżdżam, nie będę miała możliwości robienia ani treningu siłowego ani wytrzymałościowego, co wtedy z moim rozkładem kalorii? Wiem, że te 3 dni będą DNT, ale wydaje mi się też, że 3 dni na 1250 kcal to trochę za mało? Może 1450/1250/1450? Daj mi proszę znać, co myślisz. i dziękuję z góry
EDIT 21 marca - dorzucam dzisiejsze pomiary (w zestawieniu z innymi, marcowymi). Generalnie dwie zmiany - w wadze i w obwodzie bioder -1 cm

)
i menu na dziś :
Posiłek 1
Płatki owsiane 50g, Jajko 1, Kakao 10g, Miód 20g, Białko jajka, Śliwka suszona 20g, Truskawki 100g, Odżywka 30g
Posiłek 2
Makrela wędzona 70g, Warzywa
Posiłek 3
Mięso z indyka 150g, Makaron orkiszowy 40g, Warzywa
Posiłek 4
Wieprzowina schab sznycel 150g, Olej lniany 10g, Warzywa
Posiłek 5
Serek wiejski 200g, Warzywa
DTW: 148B 53T 97W 1457 kcal
DTW: 150B 50T 100W 1450kcal**
Zmieniony przez - Betkaa w dniu 2011-03-21 09:25:55