Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[Blog]Leon_ee/IF Po pierwsze smacznie...

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 110302

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56398
30.07
Miała być siłka, ale zakalapućkałem się znów z tym remontem u mamki..
Dnt Dieta:

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56398
Jako, że dziś ostatni chciałem zrobić małe podsumowanie..,
Dietą if + cn lecę od początku miesiąca.., pasuje mi BARDZO.. Waga z jaką startowałem to ponad 70 kg, na chwilę obecną 66 kg, pas z 84 cm na 82 cm także progres jest. Nie zależy mi za bardzo na czasie nawet jak skończę redu we wrześniu to oki. Waga do jakiej chciałbym zejść to 62 kg z bf poniżej 10%. Potem CBL podbić o 500 kcal, a później delikatnie dokładać z tygodnia na tydzień. Ale to tego jeszcze daleko.. Jeśli chodzi o ładowania to będę się starał w miarę czysto teraz.., wiadomo jakieś ciacho czy lody zawsze wpadną Nigdy nie ciągnęło mnie na słodkie, wolę raczej kuchnie włoską więc coś w tym kierunku raczej. Postaram się też wrzucać więcej fot z posiłków..
Mało było treningów siłowych w tym miesiącu ale tak to już jest w okresie letnio-remontowym.., więcej cardio no i w hotelu w którym pracuje ciągle full..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
01.08Dt:

Plecy:
wiosłowanie nachwytem
wiosłowanie podchwytem
wiosłowanie sztangielką w opadzie
martwy ciąg

Nogi:
przysiad pełny
wspięcia

+ kaptury i przedramię..

Trening bardzo fajnie wyszedł z tą myślą, iż zaraz po nim rozpocznę CN jakaś taka dodatkowa moc także wypruty do granic możliwości

Dieta:
Nie będę wrzucał całej rozpiski wyszło około B: 200 W:600 T:70
Byłem w końcu na browarze w ogródkach piwnych gdzie z dzieciakami i małżonką zajadaliśmy się pizzą i pysznymi bułeczkami z pieca,
Także dzień spędzony na spacerkach bardzo fajnie..,

Po treningu 1.
Makaron + sos ze świeżych pomidorów i czerwonej papryki + mięso mielone wołowe

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
2.
Ciasto czekoladowe z serkiem mascarpone i malinami

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
02.08 Dnt:
Dzień bez większej aktywności w pracy nuda, ciśnienie nisko spać się chce..

Dieta:

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Moją najgorszą partią są nogi, które muszę wrzucić jako prio niedługo. Najgorsze, że w pracy dużo się schylam na kucki, zaciskając zęby za każdym razem:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Takie Domsy właśnie dzisiaj:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
03.08 Dt

Klatka:
wyciskanie sztangi skos ujemny
wyciskanie sztangielek skos dodatni
wyciskanie na prostej
rozpiętki na prostej

Biceps:
Uginanie ramion sztangą prostą
Uginanie młotkowe
Uginanie sztangą łamaną wąskim chwytem

Dieta:
Pół kromki chleba ukradłem z talerza córki i tak już nie chciała..

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

carb back loading do oceny

Następny temat

Prośba o ocenę i korektę planu

Spalanie
Polecane artykuły