Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

[Blog]Leon_ee/IF Po pierwsze smacznie...

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 110312

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56398
Ogólnie rzecz biorąc wieprz surowy, ale po wysmażeniu (odlałem tłuszczyk) i dopiero zalałem bulionem więc makro fatu troszkę się zmniejszyło, a w kalkulatorze znalazłem tylko taką szynę 10%, pewnie chodzi o konserwową, a one są z domieszką różnych dziwnych rzeczy:( ww i tak nie jem dużo, a na pewno nie przekraczam 50 jeśli nie w planie..:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 179 Napisanych postów 1482 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56398
Szynka z biedry kraina mięsa, makro nie podane na produkcie.., tylko nie wiem dlaczego. Myślałem, że stało się to wymogiem w Uni Europejskiej..,
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
12.11 Dt

Trening:

Plecy:
- wiosło podchwytem,
- wiosło nachwytem szeroko do klaty,
- wiosłowanie hantlą w opadzie,
- martwy ciąg..,
Biceps
- uginanie sztangielek na ł. ze skos. dod.
- wyciskanie sztangą prostą,
- wyciskanie sztangielek stojąc..,

Suplementacja:
Rano:
- wit a-z 1x, vit c 2x, redline 2x,
Przed treningiem:
- Bcaa 10g, redline 2x
Na treningu:
- Bcaa 10g,
Po treningu:
- l leucine 3x caps, wpc 30g,
Przed snem:
- wit a-z 1x, vit c 2x, zma 1x

Dieta:
Poleciało 200 g fatu na wieczór bez żadnych mniejszych problemów.., Mini Fat Night
Masła orzechowego to mógłbym cały słoik pociągnąć..,
Zobaczymy jak to się odbije na treningu.., POWER czy szybko SHOWER
.......suple, kiełba z serem, deska serów z okolicy, orzechy..,

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
13.11 Dt

Trening:
Naciągnięte ścięgno z tył uda nie pozwoliło mi zrobić treningu nóg, który przekładam na dzień później jak będzie oczywiście ok..,

Barki:
- wyciskanie za głowy,
- arnoldki,
- unoszenia sztangielek na boki..,
- unoszenia sztangi do brody,
- tylny akton barków/unoszenie sztangielki w opadzie,
- sztrugsy.

.......interwały 25 min................

Suplementacja:
...............bez zmian...........

Dieta:
Tłuszczy nie udało mi się utrzymać w ryzach przez tak pyszne lody i ciastka oreo, a i jeszcze mogę zwalić na babcię, bo tak pyszne krokiety zrobiła, których nie zakładałem wcale...

CL.........

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
14/15.11 Dt/Dnt
Ostatnie 10 dni od jutra vlcd bez ładowania ww, ten tydzień splitem, następny FBW.., może ugram jeszcze jakiś cent......
jakiejś kosy to znowuż nie ma i nie będzie, ale i tak jestem zadowolony, pod masę forma git

Trening:
Ścięgno popuszczało dlatego od razu po pracy wszedł szybki trening nóg.., na interwały już czasu nie miałem bo rodzinna kolacja i takie tam..., żona i tak patrzyła na mnie krzywo, ale musiałem zamknąć tydzień..,

Nogi:
- przysiad ze sztangą z tył,
- wykroki z hantelkami,
- przysiad sumo z hantelkami..,
- wspięcia..,
Szybko ale intensywnie, koszulkę wykręcać

Dieta:
Mało białka z powodu nie wypitego szejka przed snem.., znużyło przed tv..
1. Szynka pieczona..,
2. Kura w sosie carbonarra z pieczarkami..,
3. No i prawdziwy król najlepiej smakuje zimny z espresso..,

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106331 Napisanych postów 378364 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1711716
jedzenie klasa
pil box też dobrze naładowany

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Chciałbym trochę po-udzielać się w dziale Kuchni i powrzucać jakieś przepisy, ale to dopiero jak dopnę redukcje do końca i będzie na to czas..., bo sezon zimowy już tuż tuż, a ja w gastro robię:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
16.11 Dt

Przede mną cięższe dni, co tydzień zaplanowane ładowanie zawsze dodawało otuchy.., Będę robił smaczne posiłki i powinno być oki.., Jeśli chodzi o trening siłowy 4 sesje w tym tygodniu i tak jak pisałem po treningu 15-20 min interwałów z rozgrzewką przed..,
Córki dostały pierwsze paczki mikołajowe (..słodycze..) z klubu łyżwiarstwa fig., a jeszcze z przedszkola mają być, następnie ode mnie i od małżonki z pracy, więc nazbiera się tona tego.., Dobrze, że już będę po wszystkim..,

Trening:
Fajnie mi się trenowało jednak dziś słabo czuje triceps, a myślałem, że dostał dość mocno..,

Klatka:
- wyciskanie ze skosem uj.,
- wyciskanie na płaskiej,
- wyciskanie hantelkami skos dod.,
- rozpiętki..,

Triceps:
- wyciskanie francuskie,
- unoszenie hantli w opadzie,
- pompki wąsko..,

.............interwały............

Dlaczego nie wrzucam ciężarów..,????
Będę z pierwszym dniem wejścia na masę, dzienniczki SFD już czekają. Na tę chwilę progresu wielkiego nie widzę, staram się patrzeć na tempo i tętno przy wielostawach. Robić większą ilość powtórzeń, poprostu mocno się zmęczyć wypłukując przy tym glikogen..,

Dieta:

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
17.11 Dnt

Dziś cały dzień chodzę głodny i jeszcze boli mnie głowa, wypiłem chyba z 5 kaw, a na trening nie ma szans bo jestem w pracy..

Dieta:

Zmieniony przez - Leon_ee w dniu 2015-11-17 22:50:57
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
18/19.11 Dt/Dnt

Dzisiaj bardzo złe samopoczucie znowu i ból głowy.., dopiero po treningu się poprawiło.., chodzę często sikać i jeszcze czuje nery w dodatku.., zawiało ale nie miało gdzie nawet...

Trening:
Duże ciężary na przemian z mniejszymi ale z większą ilością powtórzeń oczywiście..,

Barki:
- wyciskanie sztangi z przodu,
- wyciskanie hantelkami,
- unoszenia hantli bokiem łamany łokieć..,
- unoszenia hantli do przodu..,

Biceps:
- wyciskanie łamaną..,
- wyciskanie hantlami siedząc skos dod.,
- uginania młotkowe,
- wyciskanie sztangą prostą..,

.........interwały 25 min...............

Suplementacja:
Rano:
- wit a-z 1x, vit c 2x, redline 2x,
Przed treningiem:
- Bcaa 10g, redline 2x
Na treningu:
- Bcaa 10g,
Po treningu:
- l leucine 3x caps, wpc 30g, krea 10g,
Przed snem:
- wit a-z 1x, vit c 3x, zma 1x
biorę dodatkowo 1 wit c na noc zapobiegawczo..,

Dieta:
Tu czyściutko......

....dziś nie wytrzymałem i pękła buła na pół.....idę więc spać i się regenerować po takich wynglach aż miło...,

Zmieniony przez - Leon_ee w dniu 2015-11-19 23:21:32
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

carb back loading do oceny

Następny temat

Prośba o ocenę i korektę planu

Spalanie
Polecane artykuły