Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
54
Napisanych postów
3984
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
27522
Barano, kosa. Na "przetarcie" swietny czas i forma. Mysle jednak ze stac cie na podium w swojej kat. Jednak mysle ze bedzie tez ona najbardziej oblegana, tak zwykle jest z kat 90kg. Chyba ze do 85kg jest tam podzial i do niej sie lapiesz to luz.
Tak w ogole z jaka waga myslisz wyjsc? Z tego co wiem lecisz glownie cykle na tym samym labie co ja, Manieczki tez, tak ze nie tylko po ogolnie aptece/alphie/uni rosnie sie "zawodowo".
Szacuny
67
Napisanych postów
1615
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
23367
Zależy o jak bardzo "zawodowo" ci chodzi.
P.S rośnie się na żarciu i na drożdżach z tego co wiem hehe
A ty deejay juz parę lat temu wyglądałeś lepiej więc nie rozumiem o co chodzi z tą "przemianą". Chwalisz się czy żalisz że przestałeś ćwiczyć, wszystko spadło i dzięki pamięci mięśniowej trochę nadrobiłeś?
Zmieniony przez - Balearic w dniu 2012-10-02 12:25:26
Zmieniony przez - Balearic w dniu 2012-10-02 12:25:44
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w NAC sa kategorie ogólnie wzrostowe a juniorzy do jednego wora chyba, że dużo chetnych bedzie to podziela na dwie kategorie wzrostowe prawdopodobnie ponizej 175 i powyżej, dla mnie takie kategorie to zupełnie lepsze porównanie zawodników bo w wagowych ciezko porównac zawodnika 175 i 190 w tej samej wadze co innego wzrostowe, także wogole na wage nie patrze ile będzie to będzie liczy sie forma
komisji antydopingowej nie ma także otwarcie moge powiedzieć że tak lecimy na tych samych labach i narazie wierny mi lab takze nie zmieniam nic
po zawodach most 4 tyg sam test i hcg porobie badania i schodze w off
Szacuny
8
Napisanych postów
2855
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24888
Balearic: 10 miechow przerwy, pekniety nadgarstek, przepuklina pepkowa, wiec raczej nie ma sie czym chwalic, a czy lepiej wygladalem to kwestia dyskusyjna.