Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! TWOJA CHWILA PRAWDY 18 !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 418958

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2250 Napisanych postów 9140 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 473606
no i dobrze zjadłbyś mnie na śniadanie:)

KOZAK!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 678 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 51530
Obaj prezentujecie nieosiągalny dla większości forumowiczów POZIOM.....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27522
Barano, kosa. Na "przetarcie" swietny czas i forma. Mysle jednak ze stac cie na podium w swojej kat. Jednak mysle ze bedzie tez ona najbardziej oblegana, tak zwykle jest z kat 90kg. Chyba ze do 85kg jest tam podzial i do niej sie lapiesz to luz.
Tak w ogole z jaka waga myslisz wyjsc? Z tego co wiem lecisz glownie cykle na tym samym labie co ja, Manieczki tez, tak ze nie tylko po ogolnie aptece/alphie/uni rosnie sie "zawodowo".
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 1615 Wiek 37 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 23367
Zależy o jak bardzo "zawodowo" ci chodzi.
P.S rośnie się na żarciu i na drożdżach z tego co wiem hehe

A ty deejay juz parę lat temu wyglądałeś lepiej więc nie rozumiem o co chodzi z tą "przemianą". Chwalisz się czy żalisz że przestałeś ćwiczyć, wszystko spadło i dzięki pamięci mięśniowej trochę nadrobiłeś?

Zmieniony przez - Balearic w dniu 2012-10-02 12:25:26

Zmieniony przez - Balearic w dniu 2012-10-02 12:25:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
w NAC sa kategorie ogólnie wzrostowe a juniorzy do jednego wora chyba, że dużo chetnych bedzie to podziela na dwie kategorie wzrostowe prawdopodobnie ponizej 175 i powyżej, dla mnie takie kategorie to zupełnie lepsze porównanie zawodników bo w wagowych ciezko porównac zawodnika 175 i 190 w tej samej wadze co innego wzrostowe, także wogole na wage nie patrze ile będzie to będzie liczy sie forma

komisji antydopingowej nie ma także otwarcie moge powiedzieć że tak lecimy na tych samych labach i narazie wierny mi lab takze nie zmieniam nic

po zawodach most 4 tyg sam test i hcg porobie badania i schodze w off
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27522
O tym ze komisji antydop w NAC-u nie ma pisalem juz wczesniej, ale pewnie wiedziales.

Co do mostu 4 tygodnie z hcg to na czym i jakie dawki? Potem off ile?
Ja osobiscie po swoim cyklu tez schodze na off, minimum na 3 miechy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 2855 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 24888
Balearic: 10 miechow przerwy, pekniety nadgarstek, przepuklina pepkowa, wiec raczej nie ma sie czym chwalic, a czy lepiej wygladalem to kwestia dyskusyjna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 224 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 28024
Dee-jay co leciało przez ten czas?? ciekaw jestem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3727 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 70059
Barano na kozaku jest. Co teraz ladujesz i ile ww?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1102 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24206
prze-kozak Barano! powodzenia w NAC! :)

Bez rzezby i masy nie ma klasy! ;)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

cykl na dece

Następny temat

deka tesc

Spalanie
Polecane artykuły