Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! TWOJA CHWILA PRAWDY 18 !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 419081

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 120 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31589
nieważne kto. odj**ałem maniane i tyle, to wiem. patrzyłem tylko na kolegę barano o 11 jak je batonika ze stanowiska FA to tylko się wk***iałem, bo wiedziałem o ketozie i ładowaniu glikogenem, ale kurczliwie trzymałem się schematów i rozkazów. Wyszło, jak wyszło, a wyszła p***a. Płasko. Inaczej, bo trochę zakręciłem.
Zacznijmy od tego, że mam 19 lat i kolega, który napisał, że wyglądam jak niedożywiony (wnioskując z jego nicku raczej też ma tyle) niech pokaże swoje fotki.

Sprostowanie dot. moich wskazań. Koleś dostał mnie na ostatnią minutę, nie znał mojego organizmu, po prostu kazał nic nie kombinować i zostawić jak jest. W dzień zawodów po prostu dostałem intstrukcje o tym ryżu. Co ja mogę? Chciał na pewno dobrze. Jestem mu wdzięczny za przygotowanie, bo bądź co bądź sporo dla mnie zrobił. Pozowanie itp. Jest okej.

Zmieniony przez - Mario857 w dniu 2012-11-11 15:47:18

Zmieniony przez - Mario857 w dniu 2012-11-11 15:58:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
nic nie kombinowanie to znaczy start z marszu,trzymasz miske jak do tej pory i odstawiasz tylko nsol 24 godziny przed startem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
i nie przejmuj sie co pisza internauci-ogladacze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ja czekam na zdjęcie osoby, która stwierdziła, że wyglądam jak niedożywiony. jestem ciekaw tej 100kg masy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13753 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127271
Mario857 nie masz się co przejmować. Myślę, że koledze też nie chodziło o to, żeby Ci dopalić. Po prostu napisał, co wywnioskował ze zdjęcia. Zdajesz sobie też na pewno sprawę z tego, że inaczej się wygląda na masie (nawet dobrze utrzymanej) a inaczej na formie startowej. Najważniejsze, że wzięliście udział w zawodach. Nie liczy się tylko miejsce uzyskane, ważniejsze jest imo przełamanie własnych słabości.
Wiem to, gdyż na treningach sw widziałem wielu kozaków, którzy nigdy nie wyszli do zawodowej walki. Jeszcze raz napiszę prawdziwym zwycięzcą jest ten, który pokona samego siebie, własny strach i nieśmiałość. Pozdrawiam wszystkich Zawodników.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 82 Wiek 53 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 20083
skint ma racje nie przejmuj się.jesteś jeszcze młody i wszystko przed tobą.ja dziadek podziwiam was młodych ze wytrwałość w dążeniu do celu podczas gdy wasi rówieśnicy chleją,ćpają i imprezują, wy trzymacie dietę i wytrzymujecie reżim treningowy.szacun wielki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1755 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22200
Mario857 te zdjecie sprzed zawodow super, nastepne zawody zrobisz lepiej I to pewnie juz wkrotce.
Barano gratuluje zajetego miejsca, debiutu, sylwetki, wytrzymalosci, wiedzy itd..
Pozdro

Zmieniony przez - maximusxxx w dniu 2012-11-11 19:26:34

UK

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 2320 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 65191
Mario na żywo dużo lepiej wyglądałeś niż na tych fotkach co tu wrzucili z zawodów, w konkret ketoze się wj**ałeś, jak dzisiaj się nażarłeś to jutro będziesz wyglądał 10 razy lepiej niż na zawodach. Jak w sobote wstałeś i widziałeś, że jest lipa to trzeba było się węglami prostymi zacząć ładować. Lecac według jakiegoś tam schematu BPS gdy na 7-9h forma sie nie powprawia a jest nawet zdecydowane pogorszenie to zostaje tylko olać schematy, konkretnie się nażreć i czekać co się stanie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2138 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45010
Barano zaskoczyłeś mnie naprawde szacunek dla Ciebie to co zrobiłeś w przeciągu tych paru miesięcy !!!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dzięki chłopaki za słowa otuchy, ale po prostu koleś nie wie ile włożyłem pracy w to wszystko i powie Ci ze wygląda, jakbym w ogóle nie jadł. ja czekam na zaprezentowanie jego ''super'' formy. Chyba, że się wstydzi wrzucić swojego 100kg olbrzyma, bo niby taki jest.

zdjęcie sprzed 30 minut.

Darek, może to nie profesjonalne, ale od razu po wyjeździe z Brodnicy nawrzucałem czekolady w samochodzie, potem batoniki, w domu ciasto, cola, rano 2 rogaliki i duuuużo tego na dodatek mała pizza i tak to wygląda na chwilę teraźniejszą.

Zmieniony przez - Mario857 w dniu 2012-11-11 21:41:55

Zmieniony przez - Mario857 w dniu 2012-11-11 21:43:37

Zmieniony przez - Mario857 w dniu 2012-11-11 22:07:30
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

cykl na dece

Następny temat

deka tesc

Spalanie
Polecane artykuły