Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! TWOJA CHWILA PRAWDY 18 !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 419033

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 1895 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27862
Nogi systematycznie od września ćwicze, od kiedy zacząłem spotykać się z trenerem na konsultacje. Teraz moje dwugłowe to z treningu na trening się zmieniają na +. Sam jestem w szoku. Od początku przygotowań do teraz (pół roku) zlecialo mi zaledwie ok 5kg, a sam wiem, że wyglądam 1000 razy lepiej niż kiedyś. jak znajdę chwilę wrzuce swoje foty z przed roku, to zalamiecie ręce jak mozna ch**owo wyglądać, a myslałem, że jestem konkret

Tak jak mm - najważniejsza miska i dieta. Niestety to też jest najtrudniejsza sprawa tego sportu. Trening, koks, suple, to sprawa drugorzędna. Teraz ludzie do mnie wysyłają swoje diety do sprawdzenia. Jak widzę niektore, to ręce opadaja, a do niedawna sam jeszcze robiłem podobne błedy.

Panowie jak zwykle podziękuję za miłe słowo. Dużo mnie to kosztuje, ale jeżeli szczerze uważacie, że jest dobrze, to mnie jeszcze bardziej motywuje...

Jeszcze jedna fota, z kumplem i zarazem rywalem na scenie. Obaj mamy tę samą wage w obecnej chwili i obaj w planie chcemy zejśc do 90kg.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 885 Napisanych postów 35146 Wiek 85 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 814700
No forma zacna, bardzo dobrze sie to prezentuje przod jak i tyl
o diecie moze napiszesz wiecej ? jakie bledy wyeliminowales
Jak to wyglada na dzien dzisiejszy

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
kolega też konkretnie ale jednak to on ciebie goni _ patrząc na tą fote
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1043
Manieczki , Zaj**ista forma :)

Niektórzy nigdy cie nie zrozumieją , ale to innych problem bo nie robię tego dla nikogo tylko dla siebie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 1895 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27862
Przede wszystkim podjadanie fastów itp. Za często i za gęsto bywało. Wywaliłem ser biały z diety bo ciągnie wodę pod skórę i skóra grubsza. Ale to taka uwaga dla startujących tylko. Tylko zdrowe tłuszcze, oliwa lub orzechy ziemne, ryż tylko brązowy no i dorzuciłem mięsa... kiedyś 500-600g max - teraz minimum 1 kg dziennie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 841 Napisanych postów 13753 Wiek 52 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 127271
Maniek, nawet pomimo mojej kumplowskiej sympatii do Ciebie, kolega przegrywa, choć też wygląda konkretnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Hehe, scena i sędziowie zweryfikują, który z nas wyglada lepiej i który wykonał większa robotę. Ja musiałem gonić nogi, wygladalem jak bocian
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 170 Napisanych postów 7828 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 152042
Maniek a powiedz czy masz jakieś foto porównawcze jeszcze przed redukcją ? Jestem bardzo ciekawy jak to się prezentowało przed tymi całymi przygotowaniami, myślę, że nie tylko ja

Forma rewelacyjna, super nogi porobiłeś, sam się dziwię jak czytam, że musiałeś "gonić" nogi a u kolegi też chyba kawał mięcha na nogach siedzi, ale musi je dociąć, tak mi się wydaje.

PS: Kvrwa miałem to napisać w Twoim dzienniku, sorry za spam

pzdr.

Zmieniony przez - arnold69 w dniu 2013-02-17 11:23:54

Zgodny z regulaminem.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1941 Napisanych postów 13710 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 249865
KOLUMBUu 3 fotka kozak
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 5402 Wiek 100 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 51647
Manieczki Forma zaj**ista w skrocie mowiąc powodzenia na sacenie tylko życzyc i dobrego docięcia Co do diety to zgadzam sie 1kg mięcha to minimum jeżeli chce sie cos osiągnąć
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

cykl na dece

Następny temat

deka tesc

Spalanie
Polecane artykuły