Koksik, nie jest zle, przypominasz mi mnie z poczatku koksowania, z lutego 2010. Lecial prop plus mdrol, potem prop solo na ubicie i z winem dalej lecialo bo sie trafilo okazyjnie i tak zostalem mostkujac, a mialem konczyc propem i odblok zrobic

. Ale madrze mysle koksowalem, duzo sie tu doedukowalem, pytalem, zakladalem tematy etc. Podobna sylwetka tyle ze lapy mniejsze, ale znowu korpus lepszy i wiekszy

.Imo dobra baza do cykli. Tylko poki co zrob jeszcze odblok po tym cyklu, poczekaj z miecha-poltora i dopiero wskakuj na dlugie bomby z mostkami jesli oczywiscie BB to twoja pasja
(o ile masz te 21 lat chociaz, wiesz ze nie bedziesz mial przerw dluzszych niz 1-3 tygodnie- takie przerwy co jakis czas powoduja ze wraca sie na silke z lepsza sila i przelamuje czesto bariery, bo nawet na soku mozna sie przetrenowac, ja np co 6-8 tygodni potrzebuje tygodnia przerwy lub opuszczenia co tydzien jednej partii, w nastepnym tygodniu innej itd, wiecie ocb).
Tak ze jesli wiesz ze bedziesz przez najblizsze lata cwiczyl, minely ci czasy coweekendowych wypadow ze znajomkami na imprezy to fajna baza jest i mozna sie bawic, za 2-3 lata nawet na scenie jak cie to kreci. Tylko koksuj madrze, nie dawki i ilosc a jedzenie i suple, max 3 srodki naraz, najpierw masa, potem druga czesc ubicie/redu. Po tym cyklu jeszcze zroblbym odblok, potem czyli 5-6 tyg po odbloku wskoczyl np na tescia z npp/deka i meta

. Super cykl na pare kilo dobrej masy. Diete mysle ze masz dopieta na te 80-90%, mam racje

?
Napisz nam jeszcze ile masz lat, ile cykli za soba i jaki staz na silce.
Pamietaj o pdst cwiczeniach na mase tj. MC, przysiady, wioslowania, wyciskania na klate/barki. Duze ciezary przy MC/przysiadach z pasem, male i srednie bez- zeby nie przyzwyczajac plecow. Ja zawsze cwiczylem bez pasa i od 2009r jak zaczalem cwiczyc jeszcze pol roku na sucho przed tym lutym dorobilem sie przepukliny pachwinowej ktora "zrobie" dopiero po zawodach. Mam nadzieje ze nic sie nie stanie do tego czasu.
Na odblok 5000jm hcg plus clom i/lub nolva przez 2-3 tygodnie. Dodatkowo jakis booster typu
test freak i DAA 3-4g ed, o ile test freak go nie ma i bedzie gicior

.
Zmieniony przez - Nacjol255 w dniu 2012-11-19 12:03:23