Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! TWOJA CHWILA PRAWDY 18 !!!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 419097

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 1834 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52690
Bardzo elegancko. Po masowce jak wytniesz powinna byc kosa:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1970 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 57255
Oby oby. Thx

Jeżeli walczymy możemy przegrać
Jeżeli nie walczymy jesteśmy przegrani.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 224 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 28024
panowie a tak z innej beczki wiecie co się dzieje z Mateuszem Burdzy? Przed mistrzostwami polski było o nim dużo słychac mnostwo filmow z jego udziałem itd a teraz nic

Zmieniony przez - tuba107 w dniu 2012-11-01 23:05:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 54 Napisanych postów 3984 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 27522
Z tego co wiem przeszedl do Nac-a. A czemu o nim nie slychac nie wiadomo, moze "wyjedzie" wkrotce z jeszcze lepsza forma (ktora i tak juz jest ekstra ja na rocznik 85 czyli moj i ogolnie na scene polska esktra forma---> plecy chyba najlepsze w Polsce obecnie, na pewno jedne z najlepszych).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2138 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 45010
Burdzy zakończył sezon w tym Roku wiosną chyba i dopiero na następny rok wyjdzie ;) Więc jak nie startuje itd to jest o nim cicho :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
dodałem zamiast jedne sesji kardio trening obwodowy coś nowego waga ruszyła, susz fajny prązki na klacie fajnie wychodzą, panowie nie mam pomysłu na podkład do układu dowolnego jak macie jakieś fajne nutki żeby dawały kopa i ciary na ciele podsyłać na PW pozdro

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 640 Napisanych postów 11875 Wiek 39 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 88271
Kozak w chuy !
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Gratuluje formy. Elegancko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1102 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24206
forma wysoka!

Bez rzezby i masy nie ma klasy! ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
ASNF Moderator
Ekspert
Szacuny 4671 Napisanych postów 49144 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 524173
co to za edycja? nawet nie ma kogo zjechać

świruje

formy BDB

co do Hutnika to nie ma co z niego zjeżdżać, bo ma rację, że z Moldera i CRNXa tex wiara ryła, a formę mieli przednią jak zdecydowali się na zawody i leszczykom kopary opadły... póki co jednak za wcześnie na fotki w tym temacie - zdrowia i przyrostów
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

cykl na dece

Następny temat

deka tesc

Spalanie
Polecane artykuły