podbijając mniejszą piłka musisz się bardziej skupić i dokładniej żonglować, więc suma sumaru ... tak polepsza technike, ale w zasadzie to częściej baw się dużą piłką .
Wie ktoś może w jaki sposób wykonać teoretycznie trick Ronaldihno to się nazywa Fi Flap chyba to że udaje że idzie w jedną strone a zagarnia piłke w drugą nigdy nie mogę się przyjrzeć dokładnie jak to trzeba zrobić
zabierasz piłke zewnętrznym podbiciem w prawo a potem zabierasz wewnętrzną częścią stopy w lewo prostując noge, nic innego nie moge ci powiedzieć tylko trenój.
siemka bodymaker mam bardzo warzna sprawe jak moge polepszyc technike moze bys mi pomugl bardzo warzne jakies cwiczenia na technike bede bardzo wdzieczny:)
1128184591000
bodymaker
Wysłana - 01 października 2005 19:12
na technike składa sie prowadzenie piłki, strzał, drybling, przyjecie itp. o co ci dokładnie chodzi
siemka bodymaker czy nauka frestaylu poprawia technike czy to jest tylko taki pic na wode?????
1128191569000
bodymaker
Wysłana - 01 października 2005 20:41
freestyle poprawia czucie nad piłką,koordynacje ruchową, a co za tym idzie oczywiście technike w jakimś stopniu. Samo to że czasami oprucz grania w klubie wyjdziesz sobie w wolnym czasie sam z piłką i próbujesz "posiąść" jakiś trick jest na + dla Freestylu. Oczywiści to jest dodatek, zabawa, normalnego treningu to nie zastąpi.