[...] się oliwą z oliwek/Tranem/Olejem Lnianym. Oleju kokosowego dużo nie możesz stosować bo Cię przeczyści szczególnie jak zaczynasz z nim przygodę dopiero. Zacznij od 2-3 łyżeczek dziennie. Oprócz oleju kokosowego bardzo grzybobójczy jest czosnek i cebula. Wszystko w dobrych proporcjach nie za dużo nie za mało. Oleje oczywiście dobrej jakości!!
[...] się oliwą z oliwek/Tranem/Olejem Lnianym. Oleju kokosowego dużo nie możesz stosować bo Cię przeczyści szczególnie jak zaczynasz z nim przygodę dopiero. Zacznij od 2-3 łyżeczek dziennie. Oprócz oleju kokosowego bardzo grzybobójczy jest czosnek i cebula. Wszystko w dobrych proporcjach nie za dużo nie za mało. Oleje oczywiście dobrej jakości!!
[...] ser biały i napisz tu jaki masz zaj**iście różowy język za te dwa tygodnie tu na forum :-)) Po kolei znów pamiętaj: - Witamina C ( Cytryna ) - wyciskaj jedną dziennie pij z wodą i obserwuj. - Oleje oliwa z oliwek(BIO)/Tran LUB olej lniany(BIO! -ZŁOTOPOLSKIE)/Olej kokosowy (BIO) - czosnek,cebula zero śmieciowego jedzenia jak wyżej. ZDROWIA!
Ravli po co czosnek obrabiasz termicznie? Nie potrzebnie, kroisz kawałeczek z ząbka i szamiesz, po kilku godzinach znów kawałeczek i znów szamiesz, nie przesadzaj. Co za dużo to też nie zdrowo pamiętaj, szczególnie przy ilości 4 ząbki czosnku naraz tragedia jakaś (pamiętaj o żołądku, on takiej ilości na dłuższą metę nie wytrzyma) obciążasz żołądek [...]
[...] kilka szczepów. Jogurty i kefiry naturalne to dobre źródło probiotyków. Kolejna rzecz to coś do walki z candidą: olejek oregano, wyciąg z pestek grejfuta, kwas kaprylowy, czosnek. Poza tym olej kokosowy, oliwa z oliwek. Podczas kuracji trzeba pić dużo wody i wspomagać wątrobę. Candida produkuje sporo toksyn, w tym aldehyd octowy (znacie to? [...]
A próbowałeś w taki sposób się oczyszczać jak jest w moim artykule??? Kiedyś jadłem przez tydzień czosnek, po 1 ząbku wieczorem, i po tym czasie odczuwałem jakieś zmiany w organizmie, pozytywne.
no jeju dobra, mogą byc jeszcze brokuły, kalafior, czosnek, boćwina, kapusta kwaszona, pietruszka. Ale wydaje mi sie że te wczesniej wymienione są bardziej "poreczne" i szybsze w przygotowaniu. Chyba że mówisz o moim pytaniu. grr nie umiem teraz na szybko znaleźć artykułu, poszukam go jak bede miał chwile czasu. Ale żeby nei było że [...]
[...] ma on bardzo zdrowy wpływ, no i aromat który ja osobiście uwielbiam, nadaje specyficzny charakter potrawom.. tutaj cytuję dwa słowa o czosneczku: Jak możesz wykorzystać czosnek w swojej kuchni? * Czosnek jest idealny do makaronu, sosów alioli (z czosnku i oliwy), mięs i wielu innych rzeczy. Czosnek roztarty ma intensywny ostry smak i [...]
[...] i majonezem, doprawić do smaku solą i pieprzem. 22. ALZACKA SAŁATKA Z BURAKÓW 400 g buraków, 100 g serdelków, 1 cebula dymka, 4 łyżki posiekanych ziół: majeranek, kminek, czosnek, goździki. Sos winegret z musztarda: 6 łyżek oliwy, 2 łyżki soku cytrynowego, 1 łyżka musztardy. Małe buraki ugotować. Ostudzić, pokroić na plasterki. Z serdelków [...]
[...] co 3-4 godz i czasami mocno wali mi ciśnienie w głowie. Mam zestaw witamin dla sportowców, esseliv forte, ostropeścik, koenzym q10 i aspargin. Ulge przynosi mi dopiero czosnek który łykam w połowie dnia (olimp każe nie przekraczać jednej kapsułki). Mogę łykać ten czosnek 2 razy dziennie? Bo sajdy na bani mam masakryczne a jutro idę do pracy.
[...] co 3-4 godz i czasami mocno wali mi ciśnienie w głowie. Mam zestaw witamin dla sportowców, esseliv forte, ostropeścik, koenzym q10 i aspargin. Ulge przynosi mi dopiero czosnek który łykam w połowie dnia (olimp każe nie przekraczać jednej kapsułki). Mogę łykać ten czosnek 2 razy dziennie? Bo sajdy na bani mam masakryczne a jutro idę do [...]
a no to fajnie. Może podlece i zobacze. Dzisiaj mielone bez cebuli ,za to dalem czosnek zmielony ... łoo mega są.. Ale oszczędzam czekam aż się pyry ugotują
W rękawie polędwiczka nie wyschnie 175 stopni 60 minut ,polędwiczki pocięte tak na 1-2 cm ziemniaki papryka cebula czosnek i wpadł jeden burak % bo się krzątał po lodówce,przyprawy i łyżeczka oliwy
Ja to teraz kombinuje, żeby nie złapać, więc robię tak - dużo łososia i mam zamiar doraźnie dowalać czosnek, w dodatku wietrzenie mieszkania co jakiś czas, mam nadzieję, że poskutkuje.
to musiałbym żonę poprosić żeby kupiła w piątek i w sobotę do zalewy dała jak mnie nie będzie myślisz że czosnek lepiej dać do zalewy czy na etapie pieczenia dopiero? bo wieprz bez czochu to nie wieprz :)