kup wheya nie wazne czy bedzie mial 12 czy 3g ww , wliczysz do bilansu , i proponowałabym tobie pobudzacz treningowy
jak masz pieniadze i lubisz sielne doznanaia to stack kreatynowy treca SAW sie czuje
,
co do jedzenia to wiesz... hmmm.. ja bym jednak wiecej ryb wprowadziła i innych mies ty na samym kurczaku zyjesz a to takie sobie mieso jest, w koncu fakt ze jest najtansze mówi samo za siebie
wporwadz kiszona kapuste i w ogole wiecej warzyw krzyzowych, posilkuj sie strączkami jako zródłem ww to dobre zródło błonnika, ryz wybieraj pełnoziarnisty i nie załuj sobie warzyw zielonych generalnie
jak masz pieniadze i lubisz sielne doznanaia to stack kreatynowy treca SAW sie czuje
, co do jedzenia to wiesz... hmmm.. ja bym jednak wiecej ryb wprowadziła i innych mies ty na samym kurczaku zyjesz a to takie sobie mieso jest, w koncu fakt ze jest najtansze mówi samo za siebie
wporwadz kiszona kapuste i w ogole wiecej warzyw krzyzowych, posilkuj sie strączkami jako zródłem ww to dobre zródło błonnika, ryz wybieraj pełnoziarnisty i nie załuj sobie warzyw zielonych generalnie

Nawet Panowie powiedzieli żebym dała sobie spokój i robiła więcej powtórzeń na mniejszym obciążeniu ale ja jestem uparta i dalej będę drążyć póki tego okropnego 39 kg nie podniosę porządnie i bez pomocy.