Szacuny
3674
Napisanych postów
31005
Wiek
34 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
294222
bo to kwestia jakie to pieczywo oraz ważne jest CO się kładzie na to pieczywo ( jakie smarowidło, jakie źródło białka do tego ) 600 g to za dużo wg mnie, jest wiele innych lepszym źródłem węglowodanów
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6280
Napisanych postów
76091
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755138
Każda obróbka powoduje straty. Mrożenie również. Nie oznacza to, że nie należy jeść takich warzyw. Na pewno są wygodne w zastosowaniu. Szczególnie w okresie jesień-zima. Można od raz je dusić, czy gotować. Oczywiście należy bazować na węglowodanach złożonych. To już podstawy żywienia.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Wiek
36 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
327
witam. pracuję na szklarni w holi.mam malo aktywna prace,bo na wozku elektrycznym lecz czasem musze kogos zastapic np nagle na jeden dzien badz ktos bierze urlop i moze to trwac 1-2 tyg...wykonuje wtedy ciezka prace praktycznie w biegu przy zbieraniu warzyw albo na sortowni ukladanie kartonow na palete,sortowanie itd moje pytanie brzmi jak zwiekszyc kalorycznosc w takim wypadku czy to na masie czy redukcji,a takze z czego ,czy proporcjonalnie z wegli i tluszczy i o jaka mniej wiecej wartosc,tak zeby dieta dawala dalej porzadane efekty?
Zmieniony przez - emilloss w dniu 2014-12-16 14:37:44
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6280
Napisanych postów
76091
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
755138
emilloss
witam. pracuję na szklarni w holi.mam malo aktywna prace,bo na wozku elektrycznym lecz czasem musze kogos zastapic np nagle na jeden dzien badz ktos bierze urlop i moze to trwac 1-2 tyg...wykonuje wtedy ciezka prace praktycznie w biegu przy zbieraniu warzyw albo na sortowni ukladanie kartonow na palete,sortowanie itd moje pytanie brzmi jak zwiekszyc kalorycznosc w takim wypadku czy to na masie czy redukcji,a takze z czego ,czy proporcjonalnie z wegli i tluszczy i o jaka mniej wiecej wartosc,tak zeby dieta dawala dalej porzadane efekty?
Zmieniony przez - emilloss w dniu 2014-12-16 14:37:44
Z węglowodanów i tłuszczów. Musisz to robić dość intuicyjnie, obserwując organizm.