...
Napisał(a)
o doczekałam się dzięki Arph na Cibie to zawsze można liczyć ale sog już nie wejdzie
...
Napisał(a)
ArphielKwoka z puszki raz kiedyś można a jak w konserwowych zalewach nie ma syfu to smacznego A co do liczenia jak nie masz prikazu to nie liczysz.
Czy to samo tyczy się kukurydzy i groszku z puszki? Czytałam, że kukurydza odpada, ale się pogubiłam czy tylko ze względu na cukier w zalewie czy jeszcze z jakiejś przyczyny? Ktoś tu niedawno o to pytał, ale nie było jednoznacznej odpowiedzi, albo mi raczyła umknąć. :(
...
Napisał(a)
Wszystkiego z puszki - bardziej chodzi o puszkę a nie o to co w niej.
"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html
...
Napisał(a)
A dziewczyny to ja się zapytam jak liczyć np. schab, któy sama piekę i zjadam zamiast wędliny? Wiem ile waży przed pieczeniem, ale jak się to ma do późniejszego zjedzenia? Nie jem go sama. Czy w takim wypadku ważyć plasterek po upieczeniu, ten który kładę już na kanapkę?
A mąka? Jeśli dodałam do wywaru mąki, żeby go zagęścić i z całego garnka tego wywaru wezmę łyżkę stołową to mam liczyć tą mąkę? I na ile dzielić? Na 1/100 000?
A mąka? Jeśli dodałam do wywaru mąki, żeby go zagęścić i z całego garnka tego wywaru wezmę łyżkę stołową to mam liczyć tą mąkę? I na ile dzielić? Na 1/100 000?
...
Napisał(a)
Koziczka ja ważę mięso surowe a potem po upieczeniu/ugotowaniu. Z tego wyliczam ile g przyrządzonego odpowiada np 1 g surowego. Potem już tylko zostaje pomnożyć przez ilość jaką sobie odkrawam. Z mąką to hmmm... chyba bym na oko wpisała ;)
"Będzie dobrze, tylko spokojnie, spokojnie.. " Corum
dziennik 2 http://www.sfd.pl/atraMento_#2_redukcja_i_rehabilitacja-t1030787.html
dziennik 1 http://www.sfd.pl/atraMento__DT-t946816.html
+kuchnia http://www.sfd.pl/[BLOG]_Ketchup_&_atraMent-t1079031.html
...
Napisał(a)
Czy ktoś może mi odpowiedzieć dlaczego moje brockuły w godzinę po ugotowaniu tak zaczęły śmierdzieć że musiałam je wywalić....???
...
Napisał(a)
Ja raz całe piętro w pracy zasmrodziłam zepsutymi ugotowanymi brokułami, podobnie miała moja koleżanka. To było trochę póżniej niż godzina po ugotowaniu. A gdzie swoje trzymałaś?Może przez tą godzinę zdążyły się zepsuć, pewnie nie były już pierwszej swięzosci jak je gotowałaś. A trzymałaś je w zamknięciu? Ja własnie zauważyłam, że jak się ugutuje brokuły i włozy w zamknięty pojemnik to potem często smierdzą niefajnie.
...
Napisał(a)
A czy kupne soki pomidorowe lub warzywne wliczac do miski?
Tzn. Chodzi mi o większe ilości jak np. 1 litr, bo wtedy wychodzi już ok. 24-37 g. weglowodanow
No i czy takie kupione w sklepie można pic na codzien?
Skład pomidorowego:
Przecier z pomidorów (98%) przecier z papryki (0,5%) ,sol,papryka ostra mielona, naturalny aromat tabasco.
Tzn. Chodzi mi o większe ilości jak np. 1 litr, bo wtedy wychodzi już ok. 24-37 g. weglowodanow
No i czy takie kupione w sklepie można pic na codzien?
Skład pomidorowego:
Przecier z pomidorów (98%) przecier z papryki (0,5%) ,sol,papryka ostra mielona, naturalny aromat tabasco.
...
Napisał(a)
dziewczęta, co sądzicie o syropie daktylowym? czy ladies jedzą? a jeśli tak to czy redukujące się lejdis jedzą?
...
Napisał(a)
Hej kobitki! uwielbiam omlety i lubie sobie je smarowac roznymi dzemami, tylko, ze takim sklepowym dzemom nie ufam i postanowilam sama sobie dzemik upichcic i tu mam pytanie, czy dozwolone sa w ogole takie dzemy na sniadanie? Mam tu na mysli powidla sliwkowe, bez dodatku cukru i oczywiscie w rozsadnej dawce (ok 25g) Jak wyglada sprawa z takimi dzemikami na redukcji?
Poprzedni temat
Trening Brzuch, nogi
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Polecane artykuły