Waga :64
Wzrost :168
Obwód w biuście(1) :95
Obwód pod biustem :75
Obwód talii w najwęższym miejscu (2):71
Obwód na wysokości pępka :80
Obwód bioder (3):99
Obwód uda w najszerszym miejscu:58
Obwód łydki :37
W którym miejscu najszybciej tyjesz :uda, posladki, biodra
W którym miejscu najszybciej chudniesz :ramiona, twarz, klatka
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: (jak często)Sport uprawiam od jakichs 5 lat ale zdazaja mi sie dlugie przerwy nawet po pol roku. Gdy juz cwicze to naprawde intensywnie 4-5 razy w tygodniu. Wczesniej troche biegalam i chodzilam glownie na fitness.
Teraz od czterech miesiecy cwicze 4-5 razy w tygodniu, latem i jesienia biegalam, pozatym cwiczenia z plytami Ewy Chodakowskiej i cwicze troche z ciezarami ale jedynie przysiady ze sztanga
Co lubisz jeść na śniadanie: zawsze jem platki owsiane z jogurtem naturalnym, od czasu do czasu robie omlety (platki z bialkiem kurzym)
Co lubisz jeść na obiad :przweaznie piers kurczaka z salata, chociaz czasem dodaje tez wegle w postaci kaszy gryczanej, jeczmiennej, ryzu dzikiego, brazowego
Co jako przekąskę :uwielbiam owoce wszystkie
Co jako deser : najchetniej to ciastka albo czekolada...wiem, wiem nie mozna

Ograniczenia żywieniowe :nie mam zadnych
Stan zdrowia: mialam wszystkie badania w czerwcu i jest ok.
czy regularnie miesiączkujesz:odkad odstawilam tabletki antykoncepcyjne to nie bardzo czasem co 30 dni czasem co 50.
czy bierzesz tabletki hormonalne:nie
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza:nie
Preferowane formy aktywności fizycznej:lubie biegac ale nie w takiej pogodzie, a biezni nie znosze sa nudne, lubie cwiczenia silowne tylko malo o tym wiem, fitness
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :w moim zyciu przewinelo sie duzo suplementow tych bardzo nie wskazanych tez jak meridia, a i ostatnio tez bylam glupia bo bralam spalacz, dopiero na Waszym forum wyczytalam ze to raczej nie dla mnie preparat. Obecnie biore witaminy i mineraly, omega i glukozamine
Stosowane wcześniej diety :dieta "nic nie jem", kopenhaska, proteinowa i wiele innych...
Teraz powinnam wkleic zdjecia sylwetki co?
Prosze badzcie dla mnie laskawe, wiem ze jest masakra i z gory przepraszam wszystkich estetow