Opisze krotko moja historie. Treningi zaczelam jakies pol roku temu, zawsze cwiczylam tylko w warunkach domowych. Zanim trafilam na Wasze forum, popelnilam mnostwo bledow w ukladaniu mojej diety, przez pierwszy miesiac przygody z treningami mialam diete na 1600kcal,pozniej zjechalam do 1400, co dalo efekty, ale na pewno dla mojego zdrowia nie bylo za dobre. Po redukcji znikla mi mianowicie miesiaczka na miesiac, w nastepnym miesiacu gdy sie opamietalam na szczescie powrocila

Ok to jedziemy z ankietka:
Waga : 52
Wzrost : 162
Obwód w biuście(1) : 80
Obwód pod biustem : 71
Obwód talii w najwęższym miejscu (2): 60
Obwód na wysokości pępka : 68
Obwód bioder (3): 88, na wysokosci bryczesow: 94

Obwód uda w najszerszym miejscu: 54
Obwód łydki : 33,5
W którym miejscu najszybciej tyjesz : UDA, Biodra
W którym miejscu najszybciej chudniesz : Biust :'-(
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Trening silowy 4x w tygodniu, 4x aero i 2x w dni nietrenigowe interwal na skakance, jeden dzien wolny od treningow.
Co lubisz jeść na śniadanie: owsiankowe omlety
Co lubisz jeść na obiad : makaron z sosem, ale jem kurczaki
Co jako przekąskę : owoc
Co jako deser : owoc, lody
Ograniczenia żywieniowe : brak, lecz sprobuje wyeliminowac laktoze
Stan zdrowia:
czy regularnie miesiączkujesz: tak sobie..
czy bierzesz tabletki hormonalne: nie
czy przyjmujesz leki z przepisu lekarza: nie
czy rodziłaś:nie
Preferowane formy aktywności fizycznej: trening silowy
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : bcaa, witaminki
Stosowane wcześniej diety : redukcja
Planowane treningi:
Trening A :
1. MC 4s 12x 12kg
2. powolne opuszczanie sie na drazku z wyskoku 4s, 6x
3. Pompki szerokie 8x, 4s
4. wyciskanie zolnierskie 4s 8x 10kg
5. Uginanie ramion ze sztanga, 10kg 4s, 6x
6. Pompki tricepsowe 4s, 12x
Trening B :
1.Przysiad sumo 4s, 12x, 12kg
2. HIp Thrust 10x 4s
3.MC na nogach prostych 12x, 4s, 12kg
4.Unoszenie nogi bokiem 4s, 20x 1,5kg
5. wspiecia na palcach na jednej nodze 20x, 4s
6. spiecia lezac max 4s
Po treningu silowym skakanka 35min, wolno
do picia herbatka zielona, pokrzywka i 2l wody. Z warzyw: kalarepka, cukinia, papryka
Moim celem jest wyrzezbienie sylwetki, pozbycie sie cellulitu i spalenie tkanki tluszczowej z ud (nie lubie tluszczu, nie chce go wcale!), a jest tam go sporo w porownaniu do reszty ciala ( jak chudne, chudnie mi odrazu wlasnie gorna czesc ciala i wychdza na wierzch kosteczki) :( Oczywiscie zalezy mi takze na rozbudowaniu gornej czesci ciala, aby proporcje byly lepsze. Na tych zdjeciach sylwetki zobaczylam, ze jestem troche krzywa, jednak kregoslup mam prosty.... hmm
Rozklad wybralam BTW 120, 70, 130 na ok 1700kcal, do tej pory od 4 miesiecy mialam na 1800kcal i z wymiarow nie lecialo, wrecz przeciwnie. Wydaje mi sie takze, ze od czasow mojej nieszczesnej redukcji, nazbieralam znow troche tluszczyku, ale masa miesiowa rowniez, co mnie bardzo, bardzo, bardzo cieszy

Za chwileczke dodam zdjecia i przykladowa miske. Niestety zdjecia mam w butach i ze spinka, bo zrobilam zanim przeczytalam regulamin

Przepraszam, ze nie uzywam polskich znakow, ale niesety nie posiadam polskiej klawiatury

Ciesze sie juz na ten dziennik!!