Melduje sie znow z lekkim opoznieniem :(
W sobote 14.06 zaczelam robic trening A, zrobilam 2 serie i sie poddalam, poniewaz dostalam kobiecych dni i caly dzien i niedziele zdychalam z bolow podbrzusza, wiec darowalam sobie treningi...
Trening 16.06.2014
Interwaly 20sx6 sprint 40sx6 wolno - jakos poszlo, nawet nie bylam AZ tak zmeczona, moze nie dalam z siebie max mozliwosci...
Trening 17.06.2014
w zwiazku, ze nie dalam rady skonczyc w sobote treningu A, postanowilam go powtorzyc wczoraj
Trening A :
1. MC 15x23kg, 15x25kg, 15x30kg , 15x33kg -> doszlam do 15 powtorzen w ostatniej serii, co oznacza chyba, ze musze dolozyc 3kg
2. powolne opuszczanie sie na drazku z wyskoku 4s, 8x,
3. pompki szerokie 12x, 4s
4. wyciskanie zolnierskie 4s 15x 13kg to zolnierskie w ostatniej serii ciezko...
5. Uginanie ramion ze sztanga, 4s 15x 10kg
6. Pompki tricepsowe 4s, 12x
7. Wioslowanie sztanga 4s 15x13kg
zaraz biore sie za trening B
Tak sobie w ogole myslalam, ze sprobuje w jeden dzien nietreningowych dodatkowo do tych interwalow tabate, dajmy na to poniedzialki interwaly, czwartki tabata. Potrzebuje sprobowac czegos nowego

sprobuje zrobic ta tabate z przysiadem ze sztanga, czytalam, ze to najlepsze cwiczenie, prawda to?
jem i jem a tych miesni to mi tak sobie przybywa... mam wrazenie, ze troche tluszczu mi za to przybylo, albo popadam juz w paranoje
Miski czyste, liczone
Moze DNT powinnam jesc miej wegli niz te 210g?