Szacuny
77
Napisanych postów
11983
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
79498
Nie jest frajdą robienie zadań na czas sprawdzających refleks,spostrzegawczość,badajacych inne sfery psychiki i efektywność pracy w stresie.Jest to inaczej robione niż na Multiselekcie,bo zadania robi się na papierowych kartkach.Po badaniach w stres wprowadzają także rozmową i swoimi tekstami niektórzy psychologowie,zeby zobaczyć jak ludzie reagują na dane sytuacje i trudności.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
351
donatella1 u mnie MS trwał 2,5h razem z rozmową z psychologiem. Sama rozmowa ok 10-15 min. Jeżeli chodzi o wyniki to pani psycholog kazała mi dzwonić na drugi dzień! pozdrówki
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
351
siwy2010 Pytania na MS są pogrupowane tematycznie, po parę w każdej grupie. Pytania do osobowości.. np. czy łatwo Cie pokonać w dyskusji?, rano zazwyczaj budzę się rześki i wypoczęty... odpowiedzi: tak,nie lub nie wiem. Pani prowadząca odradzała odpowiadania NIE WIEM! Ale jest jeszcze grupa pytań np. "jestem rzetelna" gdzie odpowiadamy: tak i moi znajomi też tak myślą, tak ale moi znajomi myślą że nie, nie ale moi znajomi myślą że tak, nie i moi znajomi też tak myślą. Co do terminów: MS miałam 2 września a WZ 23 września! a na KL podobno wysyłają jak już wiedzą ile będzie przyjęć i kiedy... Pozdrawiam
Szacuny
16
Napisanych postów
163
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1552
Pytanie do tych co już mieli PZP. Przypominacie może pytania sobie na tych testach ? Czy to nie było coś takiego jak w testach:
Inwentarz stanu i cechy lęku STAI (pytania w stylu ,,jestem rozżalony" ,,czuję się swobodnie" i odpowiedzi zdecydowanie nie, zdecydowanie tak)
Kwestionariusz radzenia sobie ze stresem CISS (pytania typu ,, lepiej planuje swój czas" ,,staję się bardziej napięty" i odpowiedzi od 1 do 5)
Inwentarz osobowości NEO-FFI (pytania typu ,,Nie należę do osób stale martwiących się" i zaznaczanie w skali od 1 do 5)
Niedokończonych zdań rottera (Trzeba dokończyć 40 zdań o początkach takich jak ,,Lubię..." ,,Najszczęśliwszy czas." )
Kwestionariusz osbowści Eysnecka (Pytania w stylu ,,Czy masz wiele zaintersowań [hobby] " ,,Czy masz żywe usposobienie" ,,Czy często czujesz że masz wszystkiego dosyć" i odpowiedzi do tych pytań są tak i nie)
Test IQ na podstawie testu matryc ravena (typowe uzupełniania brakującego pola, jak w każdym prawie teście iq)
?
Przypominacie sobie może czy to były takie testy ? A jeżeli nie wszystkie to które z nich ?
Szacuny
0
Napisanych postów
51
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
351
Sajack Każdy z nas ma wady... poszukaj dobrze u siebie to na pewno coś znajdziesz ja tez na rozmowie z panią psycholog miałam takie pytanie... i powiedziałam, m.in. że mój świerzo poślubiony mąż mówi, że marudzę. pani psycholog uśmiechnęła się i ...zanotowała hahaha
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
310
Sajack - jak wymienisz wadę która nie jest mile widziana w policji to odpadniesz musisz wymyślić coś niezwiązanego z pracą np: rodzina uważa że moją największą wadą jest nieumiejętność gotowania, albo powiedz że kiedyś byłeś np: leniwy, nieśmiały, niecierpliwy ale przezwyciężyłeś w sobie te wady (mogą Cię zapytać jak to zrobiłeś to wymyśl: idąc do średniej szkoly zmieniłem środowisko i dzięki temu przestałem być nieśmiały, zrobiłem prawo jazdy i stojąc w korkach nauczyłem się cierpliwości itp bzdury )