U mnie kryzys zaczyna się zwykle, gdy mama piecze ciasto lub kupi lody. Wolę zimę. Wtedy nic słodkiego nie kupuje, a samemu nigdy nie zdarza mi się być w takiej desperacji, by pędzić po coś do sklepu.
2 wiadra 3kg (planuje zamówić następne) w celu uzupełnienia diety, głównie po treningu cappucino takie sobie, ciasto waniliowe b.dobre rozpuszczalność zadowalająca, pite rano na pusty żołądek wznieca hafta jak bym miał wybierać między carbo a 737 wybieram to drugie, jśli chodzi o jakość nie wiele różnic się od gain bolica tyle :)
[...] Poza tym pizze są różne, pewnie Ci chodzi o taki badziew z piekarni taka mała pizza, gdzie samo ciasto jest a dodatków to ze świecą szukać, chcesz dobrą pizze to sobie placka owsianego zrób z mięsem wołowinką czy chudą wieprzowiną i spokojnie 3 dni w lodówce wytrzyma.
Wartości się nie traci, natomiast zdecydowanie lepiej wychodzą z patelni podsmażone na złoty kolor z obu stron, ciasto jest bardziej "puszyste" i miękkie.
Whey C-6 czeko imo bdb, wanilia nie ciekawe, ciasto lipa, ale to rzecz gustu oczywiscie, Whey 100 czeko sezam bdb, ze Sciteca j/w wspomnial Flex dobre ale imo za slodkie, osobiscie musze sypac poł na poł z bialkiem naturalnym, wtedy jest ok
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Można zrobić względną pod kątem odżywiania cienkie ciasto z mąki (orkiszowa, razowa , żytnia) , kurczak, mozzarella , pomidory, papryka, oliwki, sos na bazie jogurtu ale trochę zabawy z tym.
osobiscie uwazam ze to zalezy od organizmu ale na pewno lepiej raz na tydzien niz codziennie albo co dwa dni ;) Ja np. jestem ektomorfikiem i w weekendy czasami robie sobie tak ze pozwalam sobie na inne jedzenie, jakies slodycze, lody, ciasto, fast food i mi nie szkodzi.
to tylko jedzenie mieszasz jak chcesz, to tak jakby nasze mamy zastanawiały się czy zrobić pierogi ruskie, bo nie wiadomo czy łączyć ciasto (mąka) z farszem (ziemniaki) to i to to źródła węglowodanów
Mam taki, faktycznie moze sporadycznie uzywany 2 x na tydzień, ale mam go spokojnie ze dwa lata Marcin, ale Ty tylko w piątek rolujesz ciasto na pierogi %-)
Witaj, Zaglądnij do działu Kuchnia SFD. Tam masz przepisy na pizze, dzięki ciasto robisz np z ziemniaków czy twarogu. Bo ciężko będzie uzyskać zbliżony smak przy innym rodzaju mąki. A te przepisy o których wspomniałem są bardzo podobne smakowo do oryginału ;-)