sanowski thyro-cutsII (+T3). 3,5 dijodo L-tyronina to metabolit krótko działający t3. Nie jestem w stanie tego teraz ustalić na 100 % tyle pamiętam poprostu. To może coś działa ale w dużych ilościach i bardzo często bo okres półtrwania bardzo krótki. Ja tam w to nie wierzę. Tu art o szczurach na tym T2 pełen przypuszczeń. No ale to t2 nie blokuje [...]
"Za pozytywny wynik dopingu katyną (norpseudoefedryną) uznaje się, gdy jej stężenie przekroczy 5 mikrogramów w mililitrze moczu. W przypadku stwierdzenia obecności efedryny i metyloefedryny wyniki określa się jako pozytywne, jeżeli stężenia ich przekraczają 10 mikrogramów na mililitr moczu. W przypadku obecności fenylopropanolaminy i [...]
http://wielodzietni.org/comments.php?DiscussionID=6133 http://www.sportfan.pl/artykul/16230/w-tym-kraju-nie-pokaza-walk-mma-zbyt-brutalne-popierasz-glosuj/0 Przeczytajcie to zobaczycie co ludzie myślą o sportach walki,az żal dupę ściska
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/IPF_World_Champion_Dean_Bowring_performing_the_three_Powerlifting_moves.jpg tak wygląda przecietny trójboista, wiec chłopcze nie osmieszaj sie takimi wypocinami ze trójboisci to przykład na to ze ludzie z małymi miesniami wiele podnosza, bo nawet nie wiesz o czym mówisz :D Daruj sobie, po co masz [...]
nie ma roznicy w jakosci sustanonu,chyba ze miedzy Fake a org.Jesli mi sie wydaje z tego co pamietam chyba kiedys egipski wczesniej byl z paskiem jakis potem bez czy cos takiego bylo w sustanonie z innej serii,cos takiego mi sie w pamieci przypomina
Jeśli chodzi o przyswajanie białka z surowych i gotowanych jaj to według tego opracowania: http://jn.nutrition.org/cgi/content/full/128/10/1716 -dla surowych jaj przyswajalność białka na poziomie 65% -dla gotowanych 93%
Acha- korzystne zmiany na stronie głownej (w rerklamach) Tylko trzeba pododawać to co poznikało ze starej strony gł. a było przydatne- opisze Ci to w mailu org
Aminokwasy BCAA, a przede wszystkim leucyna - mają elementarne znaczenie dla budowy masy mięsniowej. To własnie dostępnośc leucyny jest swego rodzaju sensorem - mówiąc obrazowo: ze wszystkich aminokwasów organizm wybrał sobie własnie leucynę, jako marker stanu odzywienia i dostepności składników odzywczych. Jest to bez dwóch zdań najważniejszy [...]
czytac sie nei chce? http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=w45&q=zastosowanie+wody+we+fryzjerstwie&btnG=Szukaj&lr=
http://www.kulturystyka.org.pl/atlas/kreatyna.html, może nie pisze tu o natychmiastowym zgonie ale mozna sie zastanowić nad suplementacją kreatyną. Karol a ile Ty mash lat? Shoho Z kąd--->skąd