Szacuny
22
Napisanych postów
8678
Wiek
37 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
160898
ja non stop paraboliczny jezeli chodzi o ryz, jak zasluze to kupuje sobie basmati
brazowy mi nie przechodzi przez gardlo <blee>
czytalem gdzies ze IG to mozna schowac do szafy i ze bialy tak samo dobry, nie wiem jak to jest...
Zmieniony przez - Molu86 w dniu 2010-08-25 13:03:48
Szacuny
14
Napisanych postów
3624
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25684
molu86 miałem okazje osobiście zapytać o tą kwestię Doriana Yates'a oraz Markusa Ruhla ,oboje stwierdzili że jeden h.j za przeproszeniem jaki ryż będziemy jedli.
Jednak może tu mieć znaczenie kilka innych kwestii...
Szacuny
6
Napisanych postów
1496
Wiek
42 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
50560
Ja osobiście jade na basmanti ostatnio - szybciej go trawię od brązowego. A brązowy zostawiam na noc (węgle na noc).
ps. papaj wołowinkę tlko smażyłeś? jak długo? Napisz jak ją przyrządzasz.
Szacuny
19
Napisanych postów
3172
Wiek
46 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
18690
Dawid..lecę teraz na parabolicznym bo bardziej mi podchodzi,jest taki sypki jak wyschnie.Strasznie nie lubię jak się ryż poskleja.Basmati zacząłem stosować na 2 miesiące przed zawodami.Jeśli chodzi o paraboliczny kontra brązowy...zdecydowanie paraboliczny.
Zmieniony przez - MrPapaj w dniu 2010-08-25 23:18:17
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
a co sądzisz o IG? Bo Giszman zaczął mówić o jakichś kwestiach możesz MrPapaj to rozwinąć? chodzi np o czas redukcji i masy że np brązowy na dany okres a biały na inny?