Dieta:
Bilans dnia: 1,762kcal/146B/76T/120W
Śniadanie: 2 jajka na maśle na cebulce z waflem ryżowym: 201kcal/14B/14T/4W
Drugi: owsianka z odżywką białkową, orzechami, morelami: 460 kcal/23B/17T/53W
Obiad: kurczak smażony z warzywami: 413kcal/37B/13T/34W
Czwarty: jabłko i serek wiejski: 189 kcal/14B/4T/23W
Kolacja: kurczak smażony na kokosowym z keczupem: 480kcal/57B/27T/2W
Miska megasłaba... ale dzień w biegu i nie chciałem już więcej ładować na noc...
Suplementacja:
Gold Omega-3 (3kaps)
Witamina D3 5000 IU
Vitamin & miner mega (po 1 caps)
Purple Wraath (15g) w trakcie treningu
Kreatyna 5g po treningu
Spalacz VPX Ultrahardcore (dawka 2 caps rano i 2 popołudniu).
DAA (1 cap rano + 1 cap wieczorem)
GABA 2caps przed spaniem
Trening: PUSH
Czuję obolałości po wczorajszych plecach. Trochę zmieniłem technikę przy odwodzeniu ramion i zrobiłem w sumie 9 podciągnięć nachwytem. Może to przez to?
Trening siłowy poprzedzony rozgrzewką (bieg 11-12km/h lvl 1 + ćwiczenia wymachowo gibkościowe ze szczególnym uwzględnieniem góry).
Po treningu siłowym interwały 20min: wejście 10.5 km/h lvl1, interwały właściwe (na przemian 13 km/h lvl4.0 oraz marsz 6.3 km/h lvl 4), zejście od 13km/h lvl 3 do 10.0km/h lvl0.
Zmieniony przez - Marcel_197 w dniu 2014-03-04 19:29:58
Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017