Dieta:
Bilans dnia: 1,887kcal/161B/92T/102W
Śniadanie: 2 jajka smażone na maśle + warzywa: 260 kcal/20B/19T/3W
Drugi: twaróg półtłusty z jogurtem naturalnym + 2 wafle ryżowe z masłem i warzywami: 394 kcal/39B/13T/28W
Obiad: łosoś, ziemniaki z piekarnika, kapusta kwaszona, keczup: 788kcal/55B/40T/53W
Czwarty: połowa sernika na zimno (ser twarogowy, mleko, owoce, słodzik, żelatyna): 214kcal/22B/6T/17W
Kolacja: sałatka z tuńczyka z wody (tuńczyk, jajko, ogórek, cebula, łyżka majonezu): 231 kcal/26B/14T/1W
Suplementacja:
Gold Omega-3 (2kaps)
Witamina D3 5000 IU
Vitamin & miner mega (po 1 caps)
Purple Wraath (15g) w trakcie treningu
Spalacz VPX Ultrahardcore (dawka 2 caps rano i 2 popołudniu).
DAA (1 cap rano + 1 cap wieczorem)
Trening: PUSH (klatka, triceps, interwały)
Poczułem prawy bark w trakcie rozgrzewki (bardzo bolesne ukłucie) i potem cały trening baaaardzo asekuracyjnie z ciężarami (na 60-70% możliwości)…. Zdrowie najważniejsze!
Trening siłowy poprzedzony rozgrzewką (bieg 11 km/h lvl 1 + ćwiczenia wymachowo gibkościowe ze szczególnym uwzględnieniem górnej partii).
Po treningu siłowym interwały 20min: wejście 10.5 km/h lvl1, interwały właściwe (na przemian 13 km/h lvl3.0 oraz marsz 6.3 km/h lvl3.5), zejście od 13km/h lvl 3 do 10km/h lvl0.
Podsumowanie I fazy redukcji: http://www.sfd.pl/Redukcja_ze_105kg__podsumowanie_str._170-t966196-s170.html
Rekordy osobiste w Tri:
1/8 IM: 1h23’30’’: Pszczyna 2014 // 1/4 IM: 2h28’59’’: Radłów 17/07/2016 // 1/2 IM: 4h59'40'Lisbon 2018: IM Kopenhagen 2017: 11h48'
Dystans Olimpijski: 2h32'04’’: 5150 Warszawa 11/06/2017