SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 276060

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 306 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5898
Nie. Miałam kiedyś kombuchę i miała zupełnie inny kolor i konsystencję. Ta się zwyczajnie rozmazała w woreczku strunowym pomimo tego że trochę płynu tam było.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 906 Napisanych postów 7311 Wiek 35 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111899
yhm.
Sheep i Okurasei mają hodowlę kombuch
Odezwij się do nich.

"Pamiętaj, iż twoja własna determinacja, by osiągnąć sukces, liczy się bardziej, niż cokolwiek innego na świecie." (Abraham Lincoln)
.
.
http://www.sfd.pl/[BLOG]__SFORCIA__Czas_na_równowagę_i_powrót_do_formy!!_-t1150356-s1.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1056 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7101
No tak, pomyliłam wątki.

Co do kombucha, chyba sama bym spróbowała, ale mnie ten grzyb przeraża :F

Zmieniony przez - Vredotaa w dniu 2013-10-29 13:58:26

"No pain, no gain"

"People ask me how to eat well. It is simple. You look like what you eat. If you look like a garbage can, you are probably eating garbage. Eat lean and mean whole foods if you want to look lean and mean" Arnold Schwarzenegger
.................
Mój Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_Vredotaa_-t958238.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1056 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 7101
shrimp2
Vredotaa wnosząc z awatara i nicka, to on się Ciebie bardziej przestraszy


Krewetka, dojrzewam mentalnie do kombucha, gdyby nie ten grzyb to bym nie miała oporów

"No pain, no gain"

"People ask me how to eat well. It is simple. You look like what you eat. If you look like a garbage can, you are probably eating garbage. Eat lean and mean whole foods if you want to look lean and mean" Arnold Schwarzenegger
.................
Mój Dziennik:
http://www.sfd.pl/DT_Vredotaa_-t958238.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 246 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17183
Hej Dziewczyny! Na moim nowym 2-tygodniowym zakwasie zytnim,trzymanym w lodowce zrobil sie taki bialy nalot ale raczej bez wloskow. Zapach wlasciwie taki zakwasowy. Czy moge jeszcze upiec z niego chleb czy lepiej wyrzucic i zrobic nowy ?




Zmieniony przez - bodyrockerka w dniu 2013-10-30 19:37:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
JustBlackBerry Instruktor CrossFit
Ekspert
Szacuny 402 Napisanych postów 8425 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 142732
Na moim tez się coś takiego robi czasem, jak dłużej w lodówce postoi, ale plesni to nie przypomina, normalnie na nim piekę i wszystko jest ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 303 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 27511
Czeeeść Wam mam takie pytanie - robiłam na wakacjach z mamą sok z malin w sokowniku i część takiego czystego soku, bez dodawania cukru ani niczego innego zlałam dla siebie, żeby sobie zabrać taki domowy tylko teraz nie jestem pewna jak to liczyć do miski. Myślałam żeby wliczyć jak zwykłe owoce bo w sumie to czysty sok + trochę wody która się tam skropliła podczas gotowania... Co sądzicie?

Zmieniony przez - Annaaa26 w dniu 2013-10-30 22:00:55

" The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something, you can do it (...)"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 246 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 17183
JustBlackBerry, juz nie pierwszy raz przechowuje zakwas w lodowce ale nigdy mi sie takie cos nie zrobilo. Zapach nie jest niepokojacy ale ten bialy nalot...wyglada troche jak skorka na serku plesniowym :] Nie chcialabym sie potruc :P nie wiem co z tym zrobic teraz. Hmmmm :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1341 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 35628
bodyrockerka, jak zakwas nie był niczym przykryty to po prostu wyschnął, najlepiej przechowywać zatkany folią spożywczą, teraz zdejmij skórkę, to co masz uaktywnij dodając sobie mąkę i wodę, jesli normalnie pracuje, to nic mu nie ma
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

WHEY premium