...
Napisał(a)
Głupiś chyba jak chcesz na start 800kcal doyebać Dokładnie jw, po 100-200 na tydzień zwiększaj. Aero jak robiłeś 1h ed, to zmniejsz na początek może do tych 40min i ścinaj co 5. Zwiększanie bez sensu, wyjdzie na to samo co byś nie dodawał kcal %)
...
Napisał(a)
albo mozesz zrobic jak mowisz, wraz z zwiekszaniem kcal zwiekszaj minuty na rowerku wiec podbij kalorie o te 800 a rowerek o jakies 80min i tez bedzie dobrze
...
Napisał(a)
O, dobry pomysł! 140min aero ed na masie zawsze spoko %)
...
Napisał(a)
haha, no po prostu pomyślałem, że jak tego rowerka będzie za mało to się będę zalewał, przecież nie chciałem podbijać cały czas tylko do jakiegoś momentu, ale ok zrobię jak mówicie
pod koniec redu miałem 50min ed, więc dam sobie od jutra 35min po siłowym i będzie git, jutro spróbuję sobie wątróbki i mielonych z biedro, jak mi zasmakują dodam do diety i jutro wstawię jakby to mniej więcej wyglądało na początku
pod koniec redu miałem 50min ed, więc dam sobie od jutra 35min po siłowym i będzie git, jutro spróbuję sobie wątróbki i mielonych z biedro, jak mi zasmakują dodam do diety i jutro wstawię jakby to mniej więcej wyglądało na początku
...
Napisał(a)
Nie boisz się że nie urośniesz od niepełnowartościowego białka z wątróbki?
Tylko przyrządź ją dobrze, a nie chuyowo jak Hekade, bo tak to na pewno nie będzie Ci smakować
Tylko przyrządź ją dobrze, a nie chuyowo jak Hekade, bo tak to na pewno nie będzie Ci smakować
...
Napisał(a)
no właśnie miałem się ciebie spytać jak ją dobrze zrobić, żeby była zayebista
...
Napisał(a)
Ja robie takło:
-rozgrzewam troszkę oliwy/oleju, podsmażam lekko cebulkę (w chuy tej cebuli, bo bardzo lubię %) )
-jak już się lekko przyrumieni, to wrzucam wątróbkę i smażę dalej z cebulką na trochę większym ogniu, często mieszająć
-jak już wszystko będzie suche, tj bez tych soków z wątróbki %) to wywalam na talerz, przyprawiem czosnkiem granulowanym, koperkiem i vegetą, i jest tak zayebiste że bym zjadł z kg na raz %)
-rozgrzewam troszkę oliwy/oleju, podsmażam lekko cebulkę (w chuy tej cebuli, bo bardzo lubię %) )
-jak już się lekko przyrumieni, to wrzucam wątróbkę i smażę dalej z cebulką na trochę większym ogniu, często mieszająć
-jak już wszystko będzie suche, tj bez tych soków z wątróbki %) to wywalam na talerz, przyprawiem czosnkiem granulowanym, koperkiem i vegetą, i jest tak zayebiste że bym zjadł z kg na raz %)
...
Napisał(a)
ok ok, tylko, że ja nienawidzę cebuli, ale bez niej chyba też dam radę
...
Napisał(a)
Aha... %) No to pomiń punkt pierwszy, powinno coś wyjść %)
...
Napisał(a)
ok i pod koniec smażenia trzeba posolić, tak?
ostatnie pytanko już powinienem balansować kaloriami w dt/dnt, czy trzymać się raczej stałej liczby?
Zmieniony przez - erwinoos w dniu 2013-07-28 15:16:09
ostatnie pytanko już powinienem balansować kaloriami w dt/dnt, czy trzymać się raczej stałej liczby?
Zmieniony przez - erwinoos w dniu 2013-07-28 15:16:09
Poprzedni temat
Czy ten plan jest dobry?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- ...
- 104
Polecane artykuły