SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Erwinoos - każdy dzień przybliża mnie do sukcesu! vol.2

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 77966

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21607 Napisanych postów 30837 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871022
Głupiś chyba jak chcesz na start 800kcal doyebać Dokładnie jw, po 100-200 na tydzień zwiększaj. Aero jak robiłeś 1h ed, to zmniejsz na początek może do tych 40min i ścinaj co 5. Zwiększanie bez sensu, wyjdzie na to samo co byś nie dodawał kcal %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
albo mozesz zrobic jak mowisz, wraz z zwiekszaniem kcal zwiekszaj minuty na rowerku wiec podbij kalorie o te 800 a rowerek o jakies 80min i tez bedzie dobrze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21607 Napisanych postów 30837 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871022
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
haha, no po prostu pomyślałem, że jak tego rowerka będzie za mało to się będę zalewał, przecież nie chciałem podbijać cały czas tylko do jakiegoś momentu, ale ok zrobię jak mówicie
pod koniec redu miałem 50min ed, więc dam sobie od jutra 35min po siłowym i będzie git, jutro spróbuję sobie wątróbki i mielonych z biedro, jak mi zasmakują dodam do diety i jutro wstawię jakby to mniej więcej wyglądało na początku
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21607 Napisanych postów 30837 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871022
Nie boisz się że nie urośniesz od niepełnowartościowego białka z wątróbki?
Tylko przyrządź ją dobrze, a nie chuyowo jak Hekade, bo tak to na pewno nie będzie Ci smakować
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
no właśnie miałem się ciebie spytać jak ją dobrze zrobić, żeby była zayebista
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21607 Napisanych postów 30837 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871022
Ja robie takło:
-rozgrzewam troszkę oliwy/oleju, podsmażam lekko cebulkę (w chuy tej cebuli, bo bardzo lubię %) )
-jak już się lekko przyrumieni, to wrzucam wątróbkę i smażę dalej z cebulką na trochę większym ogniu, często mieszająć
-jak już wszystko będzie suche, tj bez tych soków z wątróbki %) to wywalam na talerz, przyprawiem czosnkiem granulowanym, koperkiem i vegetą, i jest tak zayebiste że bym zjadł z kg na raz %)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
ok ok, tylko, że ja nienawidzę cebuli, ale bez niej chyba też dam radę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21607 Napisanych postów 30837 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 871022
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2648 Napisanych postów 13588 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 469233
ok i pod koniec smażenia trzeba posolić, tak?

ostatnie pytanko już powinienem balansować kaloriami w dt/dnt, czy trzymać się raczej stałej liczby?

Zmieniony przez - erwinoos w dniu 2013-07-28 15:16:09
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Czy ten plan jest dobry?

Następny temat

Żółtodziób i pierwsze kroki w drodze do muskulatury, jak trenować? :)

WHEY premium