SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JEM / NIE JEM dieta by Biniu - oficjalny watek Q&A - Patrz str 1 ! cz3

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 258852

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 96 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5877
a jakie mogą być konsekwencje tego np ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
np poszukiwanie wiaderka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 96 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5877
myślałem że coś niedobrego z żołądkiem się dzieje, np ze się niszczy ale jakoś nie mam problemów z poszukiwaniem wiaderka:P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
spokoj sprawdzimy niedlugo ;))))
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 109 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11679
Witam, planuję redukcję na diecie J/NJ. Z obliczonego zapotrzebowania wynosi , że powinienem dostarczać dziennie 2860 kcal na redukcji co na B/T/WW przekłada się tak : 207/138/200. I mam takie pytanie czy w taki układ tygodnia i dieta nadadzą się do J/NJ.
Poniedziałek- boks- tutaj posiłek białkowy około godziny 16 gdyż kończę 19-20. Po treningu reszta zapotrzebowania do około 24.
Wtorek-Siłownia- kończę o 17 więc do godziny 24 miałbym okno na jedzenie całego zapotrzebowania
Środa- tak jak poniedziałek
Czwartek- tak jak wtorek
Piątek-tak jak poniedziałek
Sobota- tak jak wtorek
Niedziela-off zaczynać jeść po odpowiedniej długości postu.
Trenuję systemem FBW.
Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedzi.
Pozdrawiam

Zmieniony przez - michaslol w dniu 2013-02-02 19:47:35
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
jak na redukcje wydaje mi sie bardzo wysoki poziom kalorii .. - piszesz ze z wzroru tyle wychodzi - a w zyciu sprawdzales juz na jakim poziomie chudniesz ... ?


ile wazysz i ile z tego to tluszcz ?
moze zdjecie sylwetki ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 109 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11679
Zdjęcia niestety brak. Podam wymiary z ankiety z
Waga : 130
Wzrost : 194
Obwód klatki : 127
Obwód ramienia :43
Obwód talii : 110-112 w zależności od pory dnia
Obwód uda : 70
Obwód łydki : 44
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 25% .
Wyszło mi z zapotrzebowania około 3100 kcal aby utrzymać wagę i zmniejszyłem 300 kcal z tego. Jakoś nigdy jeszcze nie jadłem względem dziennego zapotrzebowania kalorycznego, nie prowadziłem dokładnych obliczeń.

Zmieniony przez - michaslol w dniu 2013-02-03 09:56:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 61 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3171
A zapotrzebowanie liczyłeś dla tzw. suchej masy ciała czy jak leci?? Ja zaczynając z wagi wyjściowej (ehh) 145 liczyłem ze wzoru, szło elegancko, potem już niestety tak wesoło nie było. Trzeba było trochę kombinować. Wzór wzorem ale warto zobaczyć, manipulując ilością kalorii jaka dla Ciebie będzie odpowiednia. Zacznij od 2800. Potem najwyżej utniesz 100-150kcal.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 251 Napisanych postów 41358 Wiek 52 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 126211
zakladam ze 130 kg to w duzej ilosci tkanka tluszczowa ... ?
pytam wizualnie bo pomiary waga tkanki tluszczowej mijaja sie celem ;)

Zmieniony przez - Biniu w dniu 2013-02-04 08:58:32
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 109 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 11679
No trochę jej jest :) Zapotrzebowanie liczyłem dla 98 kg. Mam aparat w telefonie 2.0 megapiksele i nie wiem czy jest sens wrzucać takie kiepskie zdjęcie poglądowe?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

JEM / NIEJEM (Biniu) cześć 3

Następny temat

Chrząstka stawowa – budowa, biomechanika i etiologia powstawania uszkodzeń

WHEY premium