SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 278426

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1271 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12119
Nie jest konieczne, ale jak wymoczysz, wylejesz wodę, zalejesz nową i ugotujesz to nie ma gazów

Nie gardź sobą, że bitwę przegrałeś. Trzeba pewnej siły, by się zapędzić tam, gdzie się bitwy przegrywa.

http://www.sfd.pl/Pierwsza_redukcyjna_po_50:50..._dukanie...mm..._i_innych_eksperymentach-t865808.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Gocha, ja jestem zaprzeczeniam tej tezy Ale moze u mnie chodzi o to, ze jem za duzo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 110 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 3515
hmm nie zauwazyłam gazow po zjedzeniu soczewicy, może mało jej jem

ale zamierzam zrobić placuszki z soczewicy to ja lepiej namocze, żeby mąż nie uciekł ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1271 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12119
Może dlatego, że ja mocze dłużej bo zawsze na noc zostawiam Na zieloną i na fasolę moczenie raczej wpływu nie ma, ale groch, ciecierzyca i czerwona soczewica po wymoczeniu i wypłukaniu pierdzi mniej

Nie gardź sobą, że bitwę przegrałeś. Trzeba pewnej siły, by się zapędzić tam, gdzie się bitwy przegrywa.

http://www.sfd.pl/Pierwsza_redukcyjna_po_50:50..._dukanie...mm..._i_innych_eksperymentach-t865808.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1271 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12119
A strączki w ogóle zawsze warto namoczyć żeby szybciej się gotowały, więc nic nie stracisz mocząc. Poza tym dziewczyny polecają moczenie i płukanie żeby pozbyć się (jakichś tam) szkodliwych substancji anty odżywczych.

Nie gardź sobą, że bitwę przegrałeś. Trzeba pewnej siły, by się zapędzić tam, gdzie się bitwy przegrywa.

http://www.sfd.pl/Pierwsza_redukcyjna_po_50:50..._dukanie...mm..._i_innych_eksperymentach-t865808.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 348 Wiek 1 rok Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 5332
wszystkie gazotwórcze gotowane bez pokrywki, stają się mniej dokuczliwe ... :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 116 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2003
Makaron z mąki durum - tak czy nie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 47 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 116 Wiek 12 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 2003
Tak, Lubellę znam doskonale, ale ostatnio w Biedrze złapałam jakiś ciemny makaron, w domu spojrzałam że z mąki pszennej, ale durum... I teraz nie wiem czy to jeść...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4817 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 87118
Ja jem nie lubie brazowego makaronu, bo jest on robiony ze zwyklej miekkiej pszenicy.. Kupuje durum i jem, ale jem go max 50-80 g i nieczesto - raz na tydzien -pare tygodni
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

forma lato