SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Lady przy garach, czyli luźne pogadanki o kuchni i nie tylko ;-)

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 276861

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 15357 Wiek 37 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 31011
A z czego masz ta wkladke? Bo zalozylam, ze ze stali nierdzewnej - jak plastik albo silikon to sie nie nadaje. A jak nierdzewna to wlej butelke octu zanurz w tym wkladke i wygotuj. Stal smakiem octu nie przesiaknie, garnek tez nie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 701 Wiek 36 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10356
tak, tak, stal nierdzewna. Przetestuje jutro patent z octem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 6334 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 99958
Dziś lecę po wątróbkę drobiową na pasztet i takie pytanie mi się nasunęło. Kurczak jest be, bo z dodatkiem hormonów gratis, a wątróbka drobiowa już nie???

Gdy poprawisz fundamenty, łatwiej Ci będzie doprowadzić do porządku resztę domu...

Było minęło: http://www.sfd.pl/Dotkazoz_DT_2013_podsum.str.19_-t914686-s19.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
mam pytanie apropo tego omletu: http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/puszysty_omlet_na_slodko/przepis.html
myslicie, ze mozna zastapic czyms make pszenna?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 6363 Wiek 46 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 140149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 6334 Wiek 40 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 99958
dontknow a może mąka żytnia? Zresztą na omlet biszkoptowy masz przepis w naszym wąku Lady w kuchni na stronie 16.

Gdy poprawisz fundamenty, łatwiej Ci będzie doprowadzić do porządku resztę domu...

Było minęło: http://www.sfd.pl/Dotkazoz_DT_2013_podsum.str.19_-t914686-s19.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
oo, umknal mi ten przepis, bo bez tytulu byl dzieki wielkie dziewczyny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 55 Napisanych postów 13783 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111973
dont, MagdaK dała tam też swój przepis, z którego ja też korzystam ja robie : 2 jaja, 20-30gr mąki żytniej 2000, białko ubijam z mąką, żółtko z odrobiną wody gazowanej miksuję, potem delikatnie mieszam całość i na rozgrzanej patelni, na małym ogniu z przykrywką

what doesn't kill you makes you stronger.
▪█─────█▪

PODSUMOWANIE PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_PRZEMIANY_/_UNKNOVVN-t953320.html

PRZEMIANA SYLWETKI 2013
http://www.sfd.pl/Konkurs/UNKNOVVN-t933010.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 935 Wiek 47 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 27624
Słuchajcie czy łopatka wieprzowa nadaje się do zrobienia wędliny sposobem podanym przez was?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 4025 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 49869
Może to i gupie pytanie, ale nigdy nie robiłam masowej produkcji, więc zaryzykuję

czy Wy mrozicie mięsne pasztety? one po odmrożeniu, w smaku są ok?

I'm not beautiful like you. I'm beautiful like me.

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Trening Brzuch, nogi

Następny temat

WIOSENNE PORZADKI - zabawa / start str24/ podsumowanie str35i36

WHEY premium